Stockverkoop Lightwing3 met reuzekortingen

Wees er snel bij!

Naar aanleiding van de verhuis van ons magazijn Hooglede naar Aalter organiseren we een heuse stockverkoop van de Lightwing3 aan zeer voordelige actieprijzen. 

Lightwing is een platdakvenster dat garant staat voor een maximale lichtinval, een strak design en een uitstekende isolatie. Lightwing kan toegepast worden in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. 

Lightwing3 bestaat uit twee lagen glas en één laag thermische folie. De thermische folie bevindt zich tussen de twee lagen glas en zorgt voor een nóg betere isolatiewaarde namelijk Ug = 0,70 W/m2.K.

Bekijk hier de deelnemende Lightwing3 producten (geldig zolang de voorraad strekt). 

STOCKVERKOOP

Meer info en prijzen? 
Contacteer ons via [email protected] of tel. +32 51 26 83 68.


Lente-actie: win tot 2000 €/maand voor de rest van uw leven!

Bij elke aankoop van een Lightwing platdakvenster of Lightbow lichtkoepel bij een van onze partners ontvangt u een Win for Life kraslot t.w.v. €3.

Deelnemende bouwmarkten kunt u herkennen aan onze roll-up en flyers.

Vraag naar uw dichtsbijzijnde partner door de naam en adres van uw bedrijf te mailen naar [email protected]

Bent u zelf een bouwmarkt en wenst u deel uit te maken van onze actie? Klik hier en wij komen alles bij u opzetten. En wie weet... wint een van uw klanten het winnend lot en staat uw bouwmarkt nationaal in de kijker!

Deze actie is geldig van 15/02/2024 t.e.m. 15/06/2024.

Nationale Loterij De producten van de Nationale Loterij zijn niet toegankelijk voor minderjarigen. Deze wedstrijd wordt niet georganiseerd of gesponsord door de Nationale Loterij.


Igepa Construction

In de zomer van 2021 ontstond het Igepa Belux-Seynhaeve Plastics verhaal. Twee ambitieuze bedrijven sloegen de handen in elkaar om te groeien in de visuele communicatie- en bouwmarkt.

Ons uitgebreide gamma omvat o.a. kunststofplaten, platdakvensters, lichtkoepels en -straten.

Door deze samenwerking verstevigt Igepa niet alleen zijn leiderspositie in de platenmarkt maar wil het samen met vader en dochter Seynhaeve sterk groeien in de bouwmarkt, trouw aan onze doelstelling een groothandel te zijn met toegevoegde waarde die steeds ten dienste staat van zijn klanten.Een ruim gamma voor bouw, industrie en communicatie

Lichtkoepel polycarbonaat

Lightbow lichtkoepels Lichtkoepels 

Kunststof lichtkoepels hebben een moderne uitstraling en hebben als grote voordeel dat ze veel slagvaster —minder breekbaar— zijn dan koepels in glas. 

Ons gamma bestaat uit rechthoekige, vierkante en ronde lichtkoepels, zowel in bolle als piramidale uitvoering.

Info lichtkoepels   

Lightbow lichtkoepels Platdakvensters 

Platdakvenster bieden een oplossing voor het binnenbrengen van natuurlijk daglicht in gebouwen met behulp van moderne materialen.

We bieden onze Lightwing platdakvenster zowel in vaste als opengaande uitvoering aan.

Info platdakvensters      

Lichtstraten

Lichtstraten brengen het daglicht binnen in grote industriële gebouwen zoals magazijnen, productiehallen en sportcomplexen. 

Onze lichtstraten zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en zorgen voor een flinke vermindering van de verlichtingskosten. 

Info lichtstraten  

Kunststofplaten

Kunststofplaten

Kunststofplaten in verschillende formaten, diktes en kleuren voor bouw, industrie en communicatie.

Info kunststof platen 

Interieurdecoratiefolie

Folies

Folies worden steeds meer ingezet voor het verfraaien van interieurs en voor het verhogen van comfort, privacy en veiligheid.

Info folies  Webshop

webshop

Webshop

Via onze webshop kan u dag en nacht bestellen, helemaal zoals u het zelf wenst. Binnenkort zal u de 'construction' producten in onze webshop terugvinden. U kan dan op elk moment uw gegevens en gepersonaliseerde prijzen consulteren.

Webshop platen