Het zit in onze genen dat alle business units sterk zijn op gebied van knowhow, sales, logistiek, betrouwbaarheid, inkoopbeleid en marketing. Het zit in onze genen om elke dag aan onze klanten en leveranciers op een persoonlijke en professionele manier de beste kwaliteit aan te bieden.

IGEPA


It's in our nature


Over Igepa

Igepa Belux heeft zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde totaalleverancier voor grafische en visuele communicatie, kantoorpapier en verpakkingsmaterialen.

Igepa telt meer dan 300 enthousiaste werknemers die dagelijks proberen onze klanten met raad en daad bij te staan en behoort tot de Duitse Igepa Group, actief in meer dan 25 landen met 3.500 werknemers en een omzet van meer dan 1.8 mrd. euro. 

De samenwerking tussen de leden van de Igepa Group zorgt voor een sterke uitgangspositie op het vlak van inkoop en knowhow. Dit resulteert in een goede prijs-kwaliteitverhouding van de kernproducten. De strategie van Igepa Group is ‘source global and act local’. Igepa Belux is volledig verantwoordelijk voor zijn activiteiten in België en Luxemburg en mikt voor de volle 100% op klantenservice en eigen dienstverlening d.m.v. eigen magazijnen en logistiek. Dit is een unieke positie op de markt.


Waarom kiezen voor Igepa?

UN sustainable development goals

Missie

Leider worden in al onze marktsegmenten en toegevoegde waarde leveren aan onze klanten op vlak van kennis, logistiek, beschikbaarheid, prijs, opleiding en toepassingen, en dit vanuit een maatschappelijk verantwoord en mensgericht ondernemerschap.

Visie

Igepa Belux duurzaam uitbouwen tot de favoriete one-stop shop en bevoorrechte raadgever in de wereld van Paper & Print, Visual Communication, Packaging en Construction. We willen een onmisbare, menselijke schakel zijn tussen de leverancier-producent en de klant-verbruiker en hen beiden succesvol laten zijn door het leveren van een unieke toegevoegde waarde.

Kernwaarden