Van de kleuren, de structuren en de creatieve aspecten van papier... tot alle geheimen van het drukproces en de afwerking! Wij beschikken over alle nodige kennis en delen die graag met u.

Opleidingen


It's in our nature


Onze opleidingen


Webinars

Op regelmatige tijdstippen kunt u deelnemen aan online webinars over onderwerpen die u zullen helpen productiever en succesvoller te zijn in uw professionele leven.


Color Management

De cursus "Color Management: Intro" geeft deelnemers een beter inzicht in de uitdaging van kleurenbeheer in de grafische industrie. De terminologie, de valkuilen en de voordelen van modern kleurbeheer komen uitvoerig aan bod. Daarna wordt aan de hand van een aantal praktische oefeningen gedemonstreerd hoe invoerapparaten, monitors en printers kunnen worden gekalibreerd en geprofileerd. Ten slotte worden de verschillende instellingsmogelijkheden van de Adobe CC-software besproken.

Meer info


Afwerking

De cursus "Afwerking: lamineren, rillen, vouwen, nieten, enz." is bestemd voor medewerkers van grafische studio's, reclamebureaus, drukkerijen en pre-pressbureaus, en uitvaartondernemingen, die verantwoordelijk zijn voor de correcte afwerking van drukwerk.

De werknemers krijgen een praktische opleiding in het gebruik van verschillende afwerkingsmachines.

Meer info


Digitaal printen

De cursus "Digitaal drukken: digitale printer/pers en Fiery RIP" is bedoeld voor medewerkers van grafische studio's, reclamebureaus, drukkerijen en pre-pressbureaus, en uitvaartcentra, die correct moeten kunnen afdrukken op hun digitale printer of digitale pers.

Meer info


Large Format Printing

De cursus "Large Format Printing: Optimale Productie" is bedoeld voor medewerkers van sign- en displaybedrijven, drukkers en pre-pressbureaus die printen op LFP-apparaten. Het hele proces wordt tijdens de cursus onderwezen: van het gebruik van hun RIP, printerdrivers en instellingen voor verschillende media, tot het configureren van hun productieapparaat.

Meer info