Onmisbare promoties én speciale aanbiedingen! Bestel nu uw materialen bij Igepa aan de beste prijs en bespaar geld!
 
Navigeer eenvoudig in de rubriek Solden. Via de handige onderliggende productgroepen of filters kan u snel uw favoriete soldenartikel shoppen.
 
Ontdek onze solden


Webinar De Inhaker

Woensdag 31 mei om 11u00

Igepa nodigt u uit om deel te nemen aan een webinar over het inzetten van De Inhaker als totaaloplossing voor richtingaanwijzing, standenbouw, winkelinrichting...

Laat uw creativiteit de vrije loop en profiteer met De Inhaker van ongekende grafische mogelijkheden voor uw visuele communicatie. Speel snel en voordelig in op actualiteiten zonder telkens te moeten investeren in een nieuwe display.

Tijdens deze webinar vormen we een basisidee om tot een ontwerp met geprinte en gefreesde materialen. Zo bouwen we een praktische toepassing waarin de oneindige en multifunctionele facetten van De Inhaker aan bod komen.

Deze webinar is een handige tool voor elke grafisch vormgever die kiest voor creatieve ‘on the job’-toepassingen en zich wil inhaken aan de economische en ecologische eigenschappen van De Inhaker.

Laat u inspireren tijdens de webinar op woensdag 31 mei om 11u00. 

Inschrijving


TESTIMONIAL: MC DESIGN

MC Design zorgt ervoor dat je gezien wordt

Melissa Casier ontwerpt al van sinds ze op de schoolbanken zit. Het MC Design verhaal begint allemaal met het maken van logo’s en affiches voor lokale events. Door op elk ontwerp MC Design te vermelden wordt Melissa al snel gekend en vooral erkend onder deze naam. Meteen na haar studies start ze haar allround reclamebureau MC Design op in Oostnieuwkerke.

Doeners en denkers

Samen met haar team focust Melissa op creativiteit, zichtbaarheid en kwaliteit. Elke medewerker heeft zijn eigen specialiteit. Het creatieve team is jong en zeer gedreven. Doordat alle neuzen in dezelfde richting staan, zorgt dit voor een informele sfeer en de nodige flexibiliteit. En dat voelen de klanten. We bieden een alles-in-één formule aan voor zelfstandigen en KMO’s maar ook particulieren kunnen uiteraard bij ons terecht. “Van ontwerp tot belettering, we hebben alles in huis ” zegt zaakvoerster Melissa Casier trots. Onze corebusiness is belettering, textiel en promomateriaal. Maar uiteindelijk willen we het totaalplaatje voor onze klanten doen kloppen van A tot Z.

Snelle groei en evolutie

Om sneller te kunnen schakelen tussen aanvraag en oplevering investeerden we onlangs in een Epson SureColor SC-80600 printer. Deze grootformaatprinter zorgt voor creatieve toepassingen op doorzichtige folie, vinyl, canvas en fotopapier. Van eenvoudige signalisatiematerialen tot high-end displays, de resultaten zijn altijd van superieure kwaliteit. Door deze machine zijn we niet meer afhankelijk van externe partijen en kunnen we onze klanten de beste kwaliteit garanderen. Onze medewerkers zijn alvast heel enthousiast, de productietijd is aanzienlijk korter waardoor we snel kunnen aanleveren.

Eerder kochten we al een Rollsroller en laminator XPRO bij Igepa. De implementatie en opleiding verloopt altijd heel vlot en we kunnen met al onze vragen terecht bij onze account Liesbeth De Taeye.

Dit persoonlijk contact is voor ons echt een meerwaarde. 

We werken met onze klanten op dezelfde manier. Extra troef is dat Igepa beschikt over een ruime voorraad waardoor alles snel wordt geleverd.

Heeft u ook advies nodig?
Contacteer Liesbeth De Taeye: 0495 91 66 93 - ldetaeye@igepa.be


 

Welk product is geschikt voor u?

Maak uw keuze en ga recht op uw doel af! 


Ramen

Op basis van de vraag van uw klant, vindt u na enkele klikken het juiste product om ramen te voorzien van reclamedrukwerk, kleurenfolie, tinten, ... 

Voor zonne- of warmtewerende folie verwijzen we u graag naar de desbetreffende rubriek.

Product wizard


Zonne- of warmtewerende folie en veiligheidsfolie

Wenst u warmte of UV te weren uit gebouwen, of net die felle zon wat te verminderen om een aangename binnenruimte te creëren? Dan vindt u hier zeker het juiste product om tegemoet te komen aan de wensen van uw klant.

Product wizard


Decoratiefilm
interieur-exterieur

Meer en meer komt de vraag om muren te bekleden met speciale prints, designs of applicaties. Hier vindt u zeker het juiste product terug op basis van het type muur: aangepaste zelfklevende vinyl of textiel, behangpapier, pvc banners, … We spreken hierbij niet alleen over visuele communicatie! 

Wist u dat u muren en meubels een compleet nieuwe look kan geven zonder ingrijpende werken?

Product wizard


Vloeren

Visuele communicatie op vloeren wint aan populariteit. Hier vindt u de oplossing voor vloeren zowel binnen als buiten. We houden rekening met de gewenste levensduur en de gevraagde anti-slip waarden.

Product wizard


Voertuigen

Personenwagens, bestelwagens of vrachtwagens? Voor elk stukje ondergrond vindt u hier de juiste folie terug. Met enkele vragen loodsen we u naar de juiste zelfklevende folie voor belettering, car wrapping, ...

Product wizard


Moeilijke ondergronden

Bepaalde onbehandelde kunststoffen zijn a-polair en vragen een aangepaste lijmlaag. Polypropyleen, polyester, … zijn kunststoffen gebruikt voor het maken van toestellen, vuilnisbakken, machines, … Met de juiste testkit kunt u de oppervlaktespanning meten.

Voor a-polaire ondergronden op voertuigen (mobilhomes en caravans, onbehandelde kunststofdelen op voertuigen) verwijzen we naar de desbetreffende rubriek. 


Spandoeken, posters en roll-ups

Een ruim assortiment niet-zelfklevende media op rol voor visuele communicatie. Materiaal voor gebruik in displays en frames zoals kunststof films en banners in textiel of pvc(-vrij), maar ook papiersoorten en kunststoffen als posterpapier of media voor lichtbakken.

Product wizard


Magneet- en ferrofilms

We loodsen u door de mogelijkheden om met magneten en ijzerhoudende films, al dan niet zelfklevend, een makkelijk te vervangen boodschap te laten overbrengen.

Product wizard


Reflecterend en fotoluminescent

De juiste reflecterende of fotoluminescente folie kiezen is niet steeds makkelijk. Vele factoren en wetgevingen spelen een grote rol om op een veilige manier de juiste folie te laten schitteren. We helpen u alvast een handje. 

Raadpleeg zeker ook de vereiste, lokale wetgevingen om te voldoen aan de normeringen van deze folie.


Textiel transfer voor kledij

Met een compleet gamma van Siser, één van de grootste marktspelers in de textiel transfer, kan u nagenoeg alle kledij, maar ook sporttassen, regenkledij, petten, … personaliseren, dit zelfs in kleine oplagen. Printen of gekleurde folie met al dan niet special effects? U vindt ze allemaal met uitgebreide instructies voor de juiste applicatie.

Product wizard


Ecologisch gamma

Ons compleet ecologische assortiment, ongeacht de toepassing. Deze producten ziet u telkens ook verschijnen bij de andere rubrieken maar hier kan u gericht zoeken naar een ecologische oplossing zoals pvc-vrij, lokaal geproduceerd, milieulabels en andere specifieke wensen uit de markt.

Naar de shop