3M™Print Wrap Film IJ280
De meest innovatieve print wrapfilm

Met veel plezier introduceren we de nieuwste wrapfilm 3M IJ280. Ontdek de meest innovatieve print wrapfilm op onze nieuwe webshop en neem contact op met uw vertegenwoordiger voor de introductieactie bij uw eerste bestelling van 25 lopende meter met het bijhorende laminaat 8428G.

Kom deze ook ontdekken tijdens onze opendeurdagen op 12 en 13 mei: klik hier voor meer info.

Productkenmerken

3M™Print Wrap Film IJ280 is de beste voertuigwrap in zijn klasse, ontworpen voor converters en installateurs die uitzonderlijke prestaties, printkwaliteit en productiviteit verwachten. Deze printwrapfolie is zeer goed vervormbaar, biedt uitstekende hechting waardoor de folie niet loskomt en wordt gedekt door de wereldwijde 3M™MCS™Garantie. Dankzij de nieuwe lijmlaag en 3M™Comply™v4 Air Release kunt u met 3M™Print Wrap Film IJ280 de klus in één keer snel en goed klaren.

  • Uitstekende printkwaliteit
  • Wereldwijd de voorkeur van installateurs
  • Tot 20% sneller aan te brengen
  • Laat bewezen 2x minder los
  • Met minder warmte te verwerken
  • 3M™Comply™v4 Air Release is ontworpen voor optimale luchtafvoer en een perfect bubbelvrij resultaat
  • De nieuwe lijmlaag biedt een optimale eerste hechting en maakt verschuiven en herpositioneren mogelijk
  • Aan het einde van de levensduur schoon te verwijderen met warmte
  • Gedekt door de wereldwijde 3M™MCS™Garantie

WEBSHOP


Welk product is geschikt voor u?

Maak uw keuze en ga recht op uw doel af! 


Ramen

Op basis van de vraag van uw klant, vindt u na enkele klikken het juiste product om ramen te voorzien van reclamedrukwerk, kleurenfolie, tinten, ... 

Voor zonne- of warmtewerende folie verwijzen we u graag naar de desbetreffende rubriek.

Product wizard


Zonne- of warmtewerende folie en veiligheidsfolie

Wenst u warmte of UV te weren uit gebouwen, of net die felle zon wat te verminderen om een aangename binnenruimte te creëren? Dan vindt u hier zeker het juiste product om tegemoet te komen aan de wensen van uw klant.

Product wizard


Decoratiefilm
interieur-exterieur

Meer en meer komt de vraag om muren te bekleden met speciale prints, designs of applicaties. Hier vindt u zeker het juiste product terug op basis van het type muur: aangepaste zelfklevende vinyl of textiel, behangpapier, pvc banners, … We spreken hierbij niet alleen over visuele communicatie! 

Wist u dat u muren en meubels een compleet nieuwe look kan geven zonder ingrijpende werken?

Product wizard


Vloeren

Visuele communicatie op vloeren wint aan populariteit. Hier vindt u de oplossing voor vloeren zowel binnen als buiten. We houden rekening met de gewenste levensduur en de gevraagde anti-slip waarden.

Product wizard


Voertuigen

Personenwagens, bestelwagens of vrachtwagens? Voor elk stukje ondergrond vindt u hier de juiste folie terug. Met enkele vragen loodsen we u naar de juiste zelfklevende folie voor belettering, car wrapping, ...

Product wizard


Moeilijke ondergronden

Bepaalde onbehandelde kunststoffen zijn a-polair en vragen een aangepaste lijmlaag. Polypropyleen, polyester, … zijn kunststoffen gebruikt voor het maken van toestellen, vuilnisbakken, machines, … Met de juiste testkit kunt u de oppervlaktespanning meten.

Voor a-polaire ondergronden op voertuigen (mobilhomes en caravans, onbehandelde kunststofdelen op voertuigen) verwijzen we naar de desbetreffende rubriek. 


Spandoeken, posters en roll-ups

Een ruim assortiment niet-zelfklevende media op rol voor visuele communicatie. Materiaal voor gebruik in displays en frames zoals kunststof films en banners in textiel of pvc(-vrij), maar ook papiersoorten en kunststoffen als posterpapier of media voor lichtbakken.

Product wizard


Magneet- en ferrofilms

We loodsen u door de mogelijkheden om met magneten en ijzerhoudende films, al dan niet zelfklevend, een makkelijk te vervangen boodschap te laten overbrengen.

Product wizard


Reflecterend en fotoluminescent

De juiste reflecterende of fotoluminescente folie kiezen is niet steeds makkelijk. Vele factoren en wetgevingen spelen een grote rol om op een veilige manier de juiste folie te laten schitteren. We helpen u alvast een handje. 

Raadpleeg zeker ook de vereiste, lokale wetgevingen om te voldoen aan de normeringen van deze folie.


Textiel transfer voor kledij

Met een compleet gamma van Siser, één van de grootste marktspelers in de textiel transfer, kan u nagenoeg alle kledij, maar ook sporttassen, regenkledij, petten, … personaliseren, dit zelfs in kleine oplagen. Printen of gekleurde folie met al dan niet special effects? U vindt ze allemaal met uitgebreide instructies voor de juiste applicatie.

Product wizard


Ecologisch gamma

Ons compleet ecologische assortiment, ongeacht de toepassing. Deze producten ziet u telkens ook verschijnen bij de andere rubrieken maar hier kan u gericht zoeken naar een ecologische oplossing zoals pvc-vrij, lokaal geproduceerd, milieulabels en andere specifieke wensen uit de markt.

Naar de shop