Kies nu voor de Roll-Up New Standard Black en profiteer van voordelige prijzen

We stellen u graag onze nieuwe roll-up voor die duurzaamheid met elegantie combineert waardoor hij perfect is voor wie op zoek is naar een hoogwaardige presentatietool.

promo roll-up standard black
roll-up standard black

Waarom kiezen voor de Roll-Up New Standard Black? 

  • Duurzaamheid: onze roll-up displays zijn herbruikbaar en geschikt voor meerdere evenementen en campagnes. Een milieuvriendelijke keuze dus! 
  • Kosteneffectief: door de lange levensduur bespaart u op lange termijn. U hoeft niet telkens opnieuw een nieuwe display aan te schaffen. 
  • Stijlvolle uitstraling: de zwarte uitvoering met gechromeerde koppen geeft elke print een professionele en verfijnde uitstraling. 

 Beschikbaarheid en speciale actie 

De Roll-up New Standard Black is verkrijgbaar in drie verschillende formaten zodat u steeds een passende optie voorhanden heeft. Geniet nog tot eind juni van onze speciale prijzen!  

Extra 

Om uw display nog effectiever te maken, bieden wij ook de bijpassende printmedia en extra LED-verlichting aan. Zo staat uw boodschap altijd in de schijnwerpers! 

Interesse? 

Neem contact met ons op via [email protected] of plaats uw bestelling via onze webshop.

Brochure


PERSBERICHT

Fujifilm en Igepa Belux sluiten strategische overeenkomst op Drupa 2024

Het nieuwe partnerschap brengt de Acuity Prime-machines naar een breder netwerk van printserviceproviders in België en Luxemburg.

Fujifilm is verheugd zijn nieuwe strategische partnerschap met dealer Igepa Belux aan te kondigen ter ondersteuning van de verkoop van het Acuity Prime assortiment in gebieden van de Benelux. 

De samenwerking tussen Fujifilm en Igepa Belux werd bevestigd op Drupa 2024. Igepa Belux neemt de commerciële distributie van de Acuity Prime printers van Fujifilm op zich. Igepa Belux wordt zo de enige distributeur in Belux die deze printers zal verkopen en ondersteunen binnen de visuele communicatiemarkt.

Cindy Danis, Sales Manager Equipment LFP bij IGEPA Belux, licht toe: "We zijn erg blij dat we dealer zijn geworden van Fujifilm. Het is een vertrouwd en gevestigd merk dat snelle, veelzijdige en robuuste printers maakt, waarvan sommige meerdere prijzen hebben gewonnen. Dit partnerschap betekent een verbreding van ons productassortiment. Met de Acquity Prime Hybrid printer kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten. Ik kijk ernaar uit om de Fuji machine in onze showroom te hebben en de resultaten ervan aan onze klanten te laten zien." 

Colm Garvey, European Dealer Manager bij Fujifilm, voegt hieraan toe: "Dankzij onze partners in Europa, zoals Igepa Belux, kunnen we onze printoplossingen aanbieden aan een enorme reeks klanten in België en Luxemburg. We kijken ernaar uit om te laten zien hoe onze bekroonde vlakbedprinters bedrijven kunnen helpen en hoe betrouwbaar Fujifilm ook als partner is."

Samenwerking Fujifilm en Igepa Belux

Igepa is een gespecialiseerde totaalleverancier met toegevoegde waarde voor de markt in Paper&Print, Visual Communication, Packaging en Construction. Igepa Belux is actief in België en Luxemburg en behoort tot de Duitse Igepa Group, vertegenwoordigd in 29 landen, met 3500 werknemers en een omzet van 1.8 mrd. euro. De strategie van Igepa Group is ‘think global and act local’. Igepa Belux telt meer dan 300 enthousiaste werknemers die dagelijks proberen de klanten met raad en daad bij te staan. Igepa Belux is volledig verantwoordelijk voor zijn activiteiten in België en Luxemburg en mikt voor de volle 100% op klantenservice door eigen magazijnen en eigen logistiek.


sign tools

Vernieuwde sign tools catalogus

Igepa heeft een uitgebreid assortiment handige hulpmiddelen voor het kleven van folies.

Of het nu gaat om het aanbrengen van film op een vlakke, gebogen of 3D ondergrond, met onze geselecteerde tools kan u veel tijd besparen.

  • Ontdek een selectie van sign tools in onze gloednieuwe catalogus.
  • Bekijk ons volledige gamma sign tools of plaats uw bestelling in onze webshop.


Catalogus sign tools   Webshop tools & accessoires  


TESTIMONIAL

Een veiliger en duurzamer magazijn begint bij Be-Mark

Be-Mark is producent en installateur van industriële en logistieke identificatie, aanrijdbeveiliging en vloermarkering. De focus van het bedrijf ligt vooral op magazijnlabels, technische en gelaserde tags, borden en logistieke signalisatie.

Ons doel is uw logistieke flow verbeteren en de veiligheid op uw werkplek optimaliseren
verklaren zaakvoerders Kevin Van Houtte en Gino Lauwers. 
JWEI

V.l.n.r.: Gino Lauwers, Cindy danis, Kevin Van Houtte, Liesbeth De Taeye

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller richtten ze in 2019 Be-Mark op. Door hun persoonlijke aanpak bieden ze een totaaloplossing aan die ervoor zorgt dat uw magazijn een veilige en efficiënte werkomgeving wordt die voldoet aan de wettelijke normen. Investeringen in nieuwe machines en de automatisering van het productieproces resulteerden in een uitgebreid klantenbestand in zowel kleine als grote bedrijven. “Door de digitalisering verder door te trekken bieden we competitieve prijzen aan, zelfs voor kleine oplages.”

Recent investeerde Be-Mark in twee machines bij Igepa: de JWEI CB03II-2516 grootformaat digitale snijtafel en de Flexa XPRO laminator. Dankzij deze nieuwe apparatuur is een groot deel van onze productie geautomatiseerd en realiseren we een snellere doorlooptijd van onze orders.

De implementatie van deze nieuwe oplossingen verliep pragmatisch en correct. Igepa zorgt voor een flexibele ondersteuning tijdens het hele proces, van installatie tot opleiding. Hun expertise en professionele begeleiding tillen ons bedrijf naar een hoger niveau. 

Ook advies nodig? 
Contacteer Cindy Danis [email protected] of +32 495 916 650.
Neem een kijkje op www.igepa.be 

be-mark
www.be-mark.be


NIEUW

Decal monomere en polymere printfolies en laminaten

Decal printfolie

Decal monomere printfolie is de meest hoogwaardige folie voor tijdelijke of middellange toepassingen (tot 4 jaar).

Decal polymere printfolie is de meest hoogwaardige folie voor middellange tot lange termijn toepassingen (van 5 tot 7 jaar).

Dankzij de hoge opaciteit van beide films is een grijze lijmlaag overbodig. U verkrijgt steeds een krachtige print en een goede dekking van de ondergrond waarop u kleeft.

Vraag onze brochure inclusief stalen aan via [email protected]

Webshop Decal monomeer  Webshop Decal polymeer


Onmisbare promoties én speciale aanbiedingen! Bestel nu uw materialen bij Igepa aan de beste prijs en bespaar geld!
 
Navigeer eenvoudig in de rubriek Solden. Via de handige onderliggende productgroepen of filters kan u snel uw favoriete soldenartikel shoppen.
 
Ontdek onze solden


 

Welk product is geschikt voor u?

Maak uw keuze en ga recht op uw doel af! 

Whiteboard product wizard


Whiteboard

Maak het u gemakkelijk en laat u hier inspireren. Bekijk de mogelijkheden om van nagenoeg elke ondergrond een whiteboard te maken, al dan niet magneethoudend.  
 U zal verrast zijn van de mogelijkheden!


Zonne- of warmtewerende folie en veiligheidsfolie

Wenst u warmte of UV te weren uit gebouwen, of net die felle zon wat te verminderen om een aangename binnenruimte te creëren? Dan vindt u hier zeker het juiste product om tegemoet te komen aan de wensen van uw klant.

Product wizard


Decoratiefilm
interieur-exterieur

Meer en meer komt de vraag om muren te bekleden met speciale prints, designs of applicaties. Hier vindt u zeker het juiste product terug op basis van het type muur: aangepaste zelfklevende vinyl of textiel, behangpapier, pvc banners, … We spreken hierbij niet alleen over visuele communicatie! 

Wist u dat u muren en meubels een compleet nieuwe look kan geven zonder ingrijpende werken?

Product wizard


Vloeren

Visuele communicatie op vloeren wint aan populariteit. Hier vindt u de oplossing voor vloeren zowel binnen als buiten. We houden rekening met de gewenste levensduur en de gevraagde anti-slip waarden.

Product wizard


Voertuigen

Personenwagens, bestelwagens of vrachtwagens? Voor elk stukje ondergrond vindt u hier de juiste folie terug. Met enkele vragen loodsen we u naar de juiste zelfklevende folie voor belettering, car wrapping, ...

Product wizard


Moeilijke ondergronden

Bepaalde onbehandelde kunststoffen zijn a-polair en vragen een aangepaste lijmlaag. Polypropyleen, polyester, … zijn kunststoffen gebruikt voor het maken van toestellen, vuilnisbakken, machines, … Met de juiste testkit kunt u de oppervlaktespanning meten.

Voor a-polaire ondergronden op voertuigen (mobilhomes en caravans, onbehandelde kunststofdelen op voertuigen) verwijzen we naar de desbetreffende rubriek. 


Spandoeken, posters en roll-ups

Een ruim assortiment niet-zelfklevende media op rol voor visuele communicatie. Materiaal voor gebruik in displays en frames zoals kunststof films en banners in textiel of pvc(-vrij), maar ook papiersoorten en kunststoffen als posterpapier of media voor lichtbakken.

Product wizard


Magneet- en ferrofilms

We loodsen u door de mogelijkheden om met magneten en ijzerhoudende films, al dan niet zelfklevend, een makkelijk te vervangen boodschap te laten overbrengen.

Product wizard


Reflecterend en fotoluminescent

De juiste reflecterende of fotoluminescente folie kiezen is niet steeds makkelijk. Vele factoren en wetgevingen spelen een grote rol om op een veilige manier de juiste folie te laten schitteren. We helpen u alvast een handje. 

Raadpleeg zeker ook de vereiste, lokale wetgevingen om te voldoen aan de normeringen van deze folie.


Textiel transfer voor kledij

Met een compleet gamma van Siser, één van de grootste marktspelers in de textiel transfer, kan u nagenoeg alle kledij, maar ook sporttassen, regenkledij, petten, … personaliseren, dit zelfs in kleine oplagen. Printen of gekleurde folie met al dan niet special effects? U vindt ze allemaal met uitgebreide instructies voor de juiste applicatie.

Product wizard


Ecologisch gamma

Ons compleet ecologische assortiment, ongeacht de toepassing. Deze producten ziet u telkens ook verschijnen bij de andere rubrieken maar hier kan u gericht zoeken naar een ecologische oplossing zoals pvc-vrij, lokaal geproduceerd, milieulabels en andere specifieke wensen uit de markt.

Naar de shop


Ramen

Op basis van de vraag van uw klant, vindt u na enkele klikken het juiste product om ramen te voorzien van reclamedrukwerk, kleurenfolie, tinten, ... 

Voor zonne- of warmtewerende folie verwijzen we u graag naar de desbetreffende rubriek.

Product wizard