NIEUW : ECO-DISPLAYS

100% duurzaam, 100% ecologisch, 100% recycleerbaar

WOODBOARDER DISPLAY

De Woodboarder Display is een 100% ecologisch en recycleerbare Display vervaardigd uit hout. Het hout wordt gewonnen uit lokaal verantwoord bosbeheer.

ECO STAND L-DISPLAY

De Eco Stand L-Display is een 100% ecologisch en recycleerbare L-banner vervaardigd uit hout en aluminium. Het hout wordt gewonnen uit lokaal verantwoord bosbeheer.

ROLL-UP GREENBOARDER

De Greenboarder Roll-Up is een 100% ecologisch en recycleerbare Roll-Up vervaardigd uit karton. Het karton wordt gewonnen uit lokaal verantwoord bosbeheer.
 

Welk product is geschikt voor u?

Maak uw keuze en ga recht op uw doel af! 


Ramen

Op basis van de vraag van uw klant, vindt u na enkele klikken het juiste product om ramen te voorzien van reclamedrukwerk, kleurenfolie, tinten, ... 

Voor zonne- of warmtewerende folie verwijzen we u graag naar de desbetreffende rubriek.

Product wizard


Zonne- of warmtewerende folie en veiligheidsfolie

Wenst u warmte of UV te weren uit gebouwen, of net die felle zon wat te verminderen om een aangename binnenruimte te creëren? Dan vindt u hier zeker het juiste product om tegemoet te komen aan de wensen van uw klant.

Product wizard


Decoratiefilm
interieur-exterieur

Meer en meer komt de vraag om muren te bekleden met speciale prints, designs of applicaties. Hier vindt u zeker het juiste product terug op basis van het type muur: aangepaste zelfklevende vinyl of textiel, behangpapier, pvc banners, … We spreken hierbij niet alleen over visuele communicatie! 

Wist u dat u muren en meubels een compleet nieuwe look kan geven zonder ingrijpende werken?

Product wizard


Vloeren

Visuele communicatie op vloeren wint aan populariteit. Hier vindt u de oplossing voor vloeren zowel binnen als buiten. We houden rekening met de gewenste levensduur en de gevraagde anti-slip waarden.

Product wizard


Voertuigen

Personenwagens, bestelwagens of vrachtwagens? Voor elk stukje ondergrond vindt u hier de juiste folie terug. Met enkele vragen loodsen we u naar de juiste zelfklevende folie voor belettering, car wrapping, ...

Product wizard


Moeilijke ondergronden

Bepaalde onbehandelde kunststoffen zijn a-polair en vragen een aangepaste lijmlaag. Polypropyleen, polyester, … zijn kunststoffen gebruikt voor het maken van toestellen, vuilnisbakken, machines, … Met de juiste testkit kunt u de oppervlaktespanning meten.

Voor a-polaire ondergronden op voertuigen (mobilhomes en caravans, onbehandelde kunststofdelen op voertuigen) verwijzen we naar de desbetreffende rubriek. 


Spandoeken, posters en roll-ups

Een ruim assortiment niet-zelfklevende media op rol voor visuele communicatie. Materiaal voor gebruik in displays en frames zoals kunststof films en banners in textiel of pvc(-vrij), maar ook papiersoorten en kunststoffen als posterpapier of media voor lichtbakken.

Product wizard


Magneet- en ferrofilms

We loodsen u door de mogelijkheden om met magneten en ijzerhoudende films, al dan niet zelfklevend, een makkelijk te vervangen boodschap te laten overbrengen.

Product wizard


Reflecterend en fotoluminescent

De juiste reflecterende of fotoluminescente folie kiezen is niet steeds makkelijk. Vele factoren en wetgevingen spelen een grote rol om op een veilige manier de juiste folie te laten schitteren. We helpen u alvast een handje. 

Raadpleeg zeker ook de vereiste, lokale wetgevingen om te voldoen aan de normeringen van deze folie.


Textiel transfer voor kledij

Met een compleet gamma van Siser, één van de grootste marktspelers in de textiel transfer, kan u nagenoeg alle kledij, maar ook sporttassen, regenkledij, petten, … personaliseren, dit zelfs in kleine oplagen. Printen of gekleurde folie met al dan niet special effects? U vindt ze allemaal met uitgebreide instructies voor de juiste applicatie.

Product wizard


Ecologisch gamma

Ons compleet ecologische assortiment, ongeacht de toepassing. Deze producten ziet u telkens ook verschijnen bij de andere rubrieken maar hier kan u gericht zoeken naar een ecologische oplossing zoals pvc-vrij, lokaal geproduceerd, milieulabels en andere specifieke wensen uit de markt.

Naar de shop