Vertrouw op een coach met visie

Jij stelt de doelen, Igepa helpt ze werkelijkheid worden. Lees hoe we samen grenzen verleggen.

Het is het niet alleen onze ambitie om jou de beste verpakkingsproducten te bezorgen, als ervaren coach helpt Igepa jouw onderneming ook naar een optimale conditie. Een verpakkingsflow kan vaak efficiënter. Wij bekijken graag samen hoe dat proces beter kan. Of dat nu gaat om quick wins of het behalen van duurzame resultaten op lange termijn. 

Of je nu de ergonomie van jouw inpaktafels wilt verbeteren, op zoek bent naar milieuvriendelijker verpakkingsmateriaal of materialen met een groter gebruiksgemak, een enkele schakel in je logistieke keten wilt aanpakken, of jouw volledige verpakkingsflow wenst te optimaliseren om de rentabiliteit van jouw onderneming te verhogen, onze Igepa-adviseurs staan je op de vloer met raad en daad bij. 

Igepa is veel meer dan een groothandel in verpakking. Wij zijn meesters in verpakkingsoplossingen en willen voor onze klanten een full-service bedrijf zijn dat niet alleen producten levert, maar ook helpt om hun ambities waar te maken. We willen onze klanten bijstaan van aankoopadvies tot implementatie van onze producten. En ook na verkoop geniet je van een uitstekende service. 

De beste coaches komen uit het veld en hebben praktijkervaring. Igepa is zelf een logistiek bedrijf met een sterk verbruik van verpakkingsproducten. We maakten onze eigen logistieke en verpakkingsflow zo efficiënt en duurzaam mogelijk. Bouwend op onze eigen ervaring en knowhow kunnen we jou het beste advies geven. We weten waar je winst kan halen. Het zit in ons DNA om onze klanten elke dag op een persoonlijke en professionele manier de beste kwaliteit en service te bieden. 

 Vertrouw op Igepa als coach om jouw prestaties te verbeteren. 

Altijd op medaillekoers met Igepa

Raak op medaillekoers en vraag nu gratis jouw expertenrapport op maat aan t.w.v. €500.


Aanvraag expertenrapport


Onze packaging experten

Eric Vangeel

Product Manager
Opvullen en Beschermen

Pascale Vanarendt

Product Manager
Stretchfolie

Rony Deneef

Product Manager
Equipment Packaging