Igepa informeert u graag over het reilen en zeilen binnen de firma en over de producten die we aanbieden. 

Om u te helpen de juiste keuze te maken uit ons ruime en gevarieerde productengamma hebben we een reeks catalogi, brochures en hulpmiddelen ontwikkeld.

Nieuws & downloads


It's in our nature


Beste klant,

Vrijdag 10 februari 2023 organiseren wij onze traditionele nieuwjaarsreceptie voor onze medewerkers. Om ons voltallig personeel de kans te bieden hierop aanwezig te zijn, voorzien wij enkele logistieke aanpassingen.

Concreet betekent dit dat wij die dag uitzonderlijk om 12u00 onze order entry afsluiten voor leveringen op maandag 13/2. Tussen 13u en 17u00 blijft er telefonische permanentie om bestellingen voor levering op dinsdag 14/2 te noteren.
 
Alvast dank voor uw medewerking!
 
Met vriendelijke groeten,
Uw Igepa team


T&C collectie

De T&C collectie bundelt papieren uit het Igepa-assortiment met een hoge creatieve toegevoegde waarde.

Deze Text & Cover papieren zijn verzameld in negen kleurenwaaiers, gerangschikt van wit naar zwart, en een waaier met karton voor grafische toepassingen.

De waaiers informeren over kleuren, structuren, gamma’s, beschikbaarheid, bijpassende enveloppen, … Het is een onmisbaar instrument bij uw papierkeuze!

De tien waaiers zijn gerangschikt in een display vervaardigd uit BEElite 3D, een milieu- en gebruiksvriendelijk honinggraat karton. Dit Belgisch product is sterk doch licht en zeer breed inzetbaar voor de meeste creatieve 3D ontwerpen.

Ontvangt u graag een T&C collectie? 
Mail uw aanvraag naar samples@igepa.be en wij nemen contact met u op.

Inhoudstafel    Enveloppenoverzicht    T&C Topselectie   


Lightbox

Wit en ivoorkleurig papier met toegevoegde waarde

Met de Lightbox wil Igepa de plejade aan specifieke mogelijkheden in papierkeuze demonstreren. Zowel voor gestreken als ongestreken ‘witte’ standaardpapieren bundelt Igepa de voordelen en toepassingen van elke soort zodat u over een tool beschikt om gedetailleerde en weloverwogen keuzes te kunnen maken.

De meerwaarde van het gedrukte product ligt vandaag in de visuele en tactiele eigenschappen. Hoewel niet elke vis dezelfde is, beschouwen we ze nog te veel als gelijken. En zo vergaat het ook ons papier. De Lightbox wil een leidraad zijn om u de verschillen aan te tonen en u de juiste keuzes te laten maken.


Bezoek onze Lightbox website


Laatste nieuws


22 april 2022

Wijzigingen in de Pantone-kleurenbibliotheken

Pantone-overeenkomsten worden niet langer ondersteund in Adobe Color. Pantone-kleurenbibliotheken die momenteel vooraf worden geladen in Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign, worden vanaf 31 augustus 2022 uitgefaseerd (met uitzondering van PANTONE+ CMYK Coated, PANTONE+ CMYK Uncoated, PANTONE+ Metallic Coated).

>  Meer info


18 april 2021

Cuthings vervoegt de Igepa familie

Cuthings is een dochtervennootschap gespecialiseerd in het converteren van allerhande materialen. Cuthings beschikt over een brede waaier van machines waarmee zowel rigide als flexibele materialen kunnen bewerkt worden. De materialen zijn divers zoals kunststoffen, hout, leder, textiel, aluminium, pvc ...

Meer info


31 maart 2021

PERGRAPHICA®

PERGRAPHICA® is Mondi's nieuwste ongestreken, full spectrum designpapier.

Perfectie zit in de details. Daarom moet de keuze van het juiste papier de basis vormen van elk creatief druk-, publicatie- en verpakkingsproject.

Meer info

Downloads

Alle tools en brochures zijn gratis beschikbaar voor business-to-business klanten in België en Luxemburg, zolang de voorraad strekt.

Handleiding en support voor de Igepa Webshop
Indien u vragen heeft kan u ons altijd contacteren op webshop-support@igepa.be