Igepa informeert u graag over het reilen en zeilen binnen de firma en over de producten die we aanbieden. 

Om u te helpen de juiste keuze te maken uit ons ruime en gevarieerde productengamma hebben we een reeks catalogi, brochures en hulpmiddelen ontwikkeld.

Nieuws & downloads


It's in our nature


Schiet opgewarmd uit de startblokken

Vertrouw op onze expertise voor het optimaliseren van jouw verpakkingsflow en het reduceren van jouw verpakkingsmateriaal. Ontdek hoe Igepa je een competitief voordeel geeft. 

Met Igepa schiet je als een pijl uit de startblokken. Wij zetten onze kennis op het vlak van packaging graag aan het werk om je te begeleiden naar topresultaten. Wij onderscheiden ons door een breed gamma aan verpakkingsmaterialen, gekoppeld aan expertise en een bijzonder performant logistiek apparaat.

Klik hier voor meer info.

Aanvraag expertenrapport

Igepa en Scania maken Gent duurzamer en stiller

Trots stellen we onze eerste plug-in hybride elektrische vrachtwagen voor. Deze vrachtwagen wordt exclusief in Gent ingezet om onze vele klanten op een groene en stille manier te beleveren. Dit weerspiegelt zich ook in het design van de vrachtwagen waar de Gentse skyline prominent aanwezig is. 

Het beste van twee werelden: elektrisch rijden we groen en stil in de stad; buiten de stad rijden we indien nodig op diesel om langere afstanden af te leggen.

Scania's hybride-elektrische technologie biedt de perfecte combinatie van efficiëntie en milieuvriendelijkheid en past perfect in de visie van Igepa die duurzaamheid hoog in het vaandel voert.


Nieuwkomer in het Navigator assortiment


Het eerste zaadje moet worden geplant in ons brein. Een zaadje dat uitgroeit tot actie. Actie om de planeet te redden. Om onszelf te redden.

Daarom heeft Navigator besloten om een serie uit te brengen die dankzij de betrokkenheid bij herbebossingsprojecten CO2-neutraal is. Maak kennis met Navigator Eco-Neutral: milieuvriendelijk papier van dezelfde hoge kwaliteit, maar nu nog beter.

Om onze planeet te beschermen, blijven wij niet neutraal.


PERSBERICHT

Igepa Belux wordt exclusieve agent van KOMORI en exclusieve distributeur van MBO groep.

Aalter, 15 maart 2023 – Igepa Belux kondigt een exclusieve samenwerking aan met KOMORI en de MBO groep.

Vanaf nu worden de vouwmachines en automatiseringsoplossingen van MBO Postpress Solutions GmbH in België en Luxemburg exclusief door Igepa Belux verdeeld. Daarnaast zal Igepa Belux ook optreden als exclusieve agent van KOMORI, voor België.

Dirk Salens, CEO van Igepa Belux: 

Igepa Belux gelooft sterk in de toekomst van de grafische industrie. Als groothandel met toegevoegde waarde willen we onze klanten bijstaan met kennis, informatie, uitstekende verbruiksgoederen en diverse media. Daarnaast bieden we eveneens sterke technologische oplossingen aan, zowel voor offset- als voor de digitale drukmarkt. We zijn dan ook verheugd een nieuw partnership met de leveranciers KOMORI en MBO te kunnen aankondigen. Hun drukpersen en afwerkingsmachines helpen onze grafische klanten efficiënter te werken. Beide merken zijn een versterking van het technologiegamma van Igepa Belux.

Bij Igepa Belux bevindt alles zich onder één dak. In een showroom van meer dan 1.000 m² kunnen klanten van dichtbij kennismaken met producten en de nieuwste technologieën alsook demonstraties bijwonen.

Voor meer informatie over Igepa: www.igepa.be - T 09 325 45 45Photo: Guiseppe Toppers, Danto

Over Igepa Belux nv

Igepa is een gespecialiseerde totaalleverancier met toegevoegde waarde voor de markt in Paper&Print, Visual Communication, Packaging en Construction. Igepa Belux is actief in België en Luxemburg en behoort tot de Duitse Igepa Group, vertegenwoordigd in 29 landen, met 3500 werknemers en een omzet van 1.8 mrd. euro. De strategie van Igepa Group is ‘think global and act local’. Igepa Belux telt meer dan 300 enthousiaste werknemers die dagelijks proberen onze klanten met raad en daad bij te staan. Igepa Belux is volledig verantwoordelijk voor zijn activiteiten in België en Luxemburg en mikt voor de volle 100% op klantenservice door eigen magazijnen en eigen logistiek.

Igepa Belux zet tevens sterk in op duurzaamheid.


T&C collectie

De T&C collectie bundelt papieren uit het Igepa-assortiment met een hoge creatieve toegevoegde waarde.

Deze Text & Cover papieren zijn verzameld in negen kleurenwaaiers, gerangschikt van wit naar zwart, en een waaier met karton voor grafische toepassingen.

De waaiers informeren over kleuren, structuren, gamma’s, beschikbaarheid, bijpassende enveloppen, … Het is een onmisbaar instrument bij uw papierkeuze!

De tien waaiers zijn gerangschikt in een display vervaardigd uit BEElite 3D, een milieu- en gebruiksvriendelijk honinggraat karton. Dit Belgisch product is sterk doch licht en zeer breed inzetbaar voor de meeste creatieve 3D ontwerpen.

Ontvangt u graag een T&C collectie? 
Mail uw aanvraag naar [email protected] en wij nemen contact met u op.

Inhoudstafel    Enveloppenoverzicht    T&C Topselectie   


Downloads

Alle tools en brochures zijn gratis beschikbaar voor business-to-business klanten in België en Luxemburg, zolang de voorraad strekt.

Handleiding en support voor de Igepa Webshop
Indien u vragen heeft kan u ons altijd contacteren op [email protected]