Igepa informeert u graag over het reilen en zeilen binnen de firma en over de producten die we aanbieden. 

Om u te helpen de juiste keuze te maken uit ons ruime en gevarieerde productengamma hebben we een reeks catalogi, brochures en hulpmiddelen ontwikkeld.

Nieuws & downloads


It's in our nature


Partnership Lab9 Pro & Igepa

Op 1 september 2023 heeft Igepa zijn ICT-activiteiten ondergebracht bij LAB9 Pro. Samen gaan de twee bedrijven een sterk partnership aan onder de noemer “The Smart Journey of Print”. Deze samenwerking heeft als doel de grafische sector te ondersteunen zodat deze op een succesvolle manier kan blijven investeren in een grafische wereld die sterk aan het veranderen is.

Deze samenwerking brengt het beste van twee werelden samen door de enorme focus van twee marktleiders op datgene waar ze goed in zijn en samen zetten we in op de verdere automatisering en digitalisering van de grafische en printindustrie. 

Surf naar www.thesmartjourneyofprint.be en laat u inspireren! 

www.thesmartjourneyofprint.be


PERSBERICHT

Igepa Belux wordt exclusieve agent van KOMORI en exclusieve distributeur van MBO groep.

Aalter, 15 maart 2023 – Igepa Belux kondigt een exclusieve samenwerking aan met KOMORI en de MBO groep.

Vanaf nu worden de vouwmachines en automatiseringsoplossingen van MBO Postpress Solutions GmbH in België en Luxemburg exclusief door Igepa Belux verdeeld. Daarnaast zal Igepa Belux ook optreden als exclusieve agent van KOMORI, voor België.

Dirk Salens, CEO van Igepa Belux: 

Igepa Belux gelooft sterk in de toekomst van de grafische industrie. Als groothandel met toegevoegde waarde willen we onze klanten bijstaan met kennis, informatie, uitstekende verbruiksgoederen en diverse media. Daarnaast bieden we eveneens sterke technologische oplossingen aan, zowel voor offset- als voor de digitale drukmarkt. We zijn dan ook verheugd een nieuw partnership met de leveranciers KOMORI en MBO te kunnen aankondigen. Hun drukpersen en afwerkingsmachines helpen onze grafische klanten efficiënter te werken. Beide merken zijn een versterking van het technologiegamma van Igepa Belux.

Bij Igepa Belux bevindt alles zich onder één dak. In een showroom van meer dan 1.000 m² kunnen klanten van dichtbij kennismaken met producten en de nieuwste technologieën alsook demonstraties bijwonen.

Voor meer informatie over Igepa: www.igepa.be

Media contact: 
Steven Steenhaut
09 324 45 62 / 0478 88 30 82
[email protected]


Photo: Guiseppe Toppers, Danto

Over Igepa Belux nv

Igepa is een gespecialiseerde totaalleverancier met toegevoegde waarde voor de markt in Paper&Print, Visual Communication, Packaging en Construction. Igepa Belux is actief in België en Luxemburg en behoort tot de Duitse Igepa Group, vertegenwoordigd in 29 landen, met 3500 werknemers en een omzet van 1.8 mrd. euro. De strategie van Igepa Group is ‘think global and act local’. Igepa Belux telt meer dan 300 enthousiaste werknemers die dagelijks proberen onze klanten met raad en daad bij te staan. Igepa Belux is volledig verantwoordelijk voor zijn activiteiten in België en Luxemburg en mikt voor de volle 100% op klantenservice door eigen magazijnen en eigen logistiek.

Igepa Belux zet tevens sterk in op duurzaamheid.


T&C collectie

De T&C collectie bundelt papieren uit het Igepa-assortiment met een hoge creatieve toegevoegde waarde.

Deze Text & Cover papieren zijn verzameld in negen kleurenwaaiers, gerangschikt van wit naar zwart, en een waaier met karton voor grafische toepassingen.

De waaiers informeren over kleuren, structuren, gamma’s, beschikbaarheid, bijpassende enveloppen, … Het is een onmisbaar instrument bij uw papierkeuze!

De tien waaiers zijn gerangschikt in een display vervaardigd uit BEElite 3D, een milieu- en gebruiksvriendelijk honinggraat karton. Dit Belgisch product is sterk doch licht en zeer breed inzetbaar voor de meeste creatieve 3D ontwerpen.

Ontvangt u graag een T&C collectie? 
Mail uw aanvraag naar [email protected] en wij nemen contact met u op.

Inhoudstafel    Enveloppenoverzicht    T&C Topselectie   


Lightbox

Wit en ivoorkleurig papier met toegevoegde waarde

Met de Lightbox wil Igepa de plejade aan specifieke mogelijkheden in papierkeuze demonstreren. Zowel voor gestreken als ongestreken ‘witte’ standaardpapieren bundelt Igepa de voordelen en toepassingen van elke soort zodat u over een tool beschikt om gedetailleerde en weloverwogen keuzes te kunnen maken.

De meerwaarde van het gedrukte product ligt vandaag in de visuele en tactiele eigenschappen. Hoewel niet elke vis dezelfde is, beschouwen we ze nog te veel als gelijken. En zo vergaat het ook ons papier. De Lightbox wil een leidraad zijn om u de verschillen aan te tonen en u de juiste keuzes te laten maken.


Bezoek onze Lightbox website


Downloads

Alle tools en brochures zijn gratis beschikbaar voor business-to-business klanten in België en Luxemburg, zolang de voorraad strekt.

Handleiding en support voor de Igepa Webshop
Indien u vragen heeft kan u ons altijd contacteren op [email protected]