lichtstraat

Lichtstraten brengen het daglicht binnen in grote industriële gebouwen zoals magazijnen, productiehallen en sportcomplexen.

Lichtstraten

Lichtstraten polycarbonaat

Onze lichtstraten worden gemaakt uit sterke en slagvaste polycarbonaatplaten in combinatie met gebogen aluminium profielen. De platen kunnen massief of meerwandig zijn, naargelang de isolatiebehoefte. 

Deze lichtstraten zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en zorgen voor een flinke vermindering van de verlichtingskosten. 

Lichtstraten zijn een ideale oplossing voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten van industriegebouwen en voldoen aan de Europese norm EN 14963. 

Lichtstraten opengaande delen
lichtstraat met opengaande delen

Lichtstraten met opengaande delen

Onze lichtstraten met opengaande delen brengen het daglicht binnen en bieden tegelijk ook een oplossing voor natuurlijke ventilatie en rook-en warmteafvoer. De opengaande RWA-luiken werken volgens een schaarsysteem en voldoen aan de Europese norm EN 12101-2:2003 en de Belgische norm NBN S-21-208-1. 

Rook-en warmteafvoersystemen worden gebruikt om in geval van brand de rook en warmte af te voeren op een gecontroleerde manier via het dak. De wetgeving verplicht RWA in bepaalde types van gebouwen. 

Het rook- en warmteafvoersysteem van de lichtstraten zorgt voor rookvrije zones met een verbeterde zichtbaarheid tijdens de brand, om zo een veilige en snelle evacuatie te kunnen organiseren.

Lichtstraten montage

Montage

Lichtstraten kunnen wij ook aanbieden met onze vertrouwde montagedienst. De monteurs zijn specialisten en zorgen voor een betrouwbare en nauwkeurige plaatsing. Uiteraard wordt ten allen tijde rekening gehouden met de veiligheid en zorgt men voor een perfecte afwerking en waterdichtheid.