Lightbow lichtkoepels

Lightwing platdakvensters bieden een oplossing voor het binnenbrengen van natuurlijk daglicht in gebouwen met behulp van moderne materialen.

Platdakvensters

Lightwing2

Lightwing2 platdakvenster vaste uitvoering

Lightwing2 – vaste uitvoering

Lightwing2 heeft een Ug-waarde van 1 W/m2.K en heeft een ongeëvenaard design door het gebruik van vlak glas, zonder kunststofkoepel, in combinatie met PVC-profielen die over meerdere kamers beschikken. Het PVC frame heeft een matte tint RAL 7016 antraciet grijs. 

  • Lightwing2 voor nieuwbouw of intensieve renovatie wordt geleverd met een PVC opstand in loodrechte of schuine uitvoering hoogte 15 cm, geïsoleerd met pur, met mogelijkheid tot verhogen naar 75 cm. 
  • Lightwing2 voor gedeeltelijke renovatie wordt geleverd met een PVC renovatiekader, hoogte 5 cm, die geplaatst kan worden op een bestaande opstand. 

Elke Lightwing voldoet aan de CE norm EN 1873.

Lightwing2 platdakvenster opengaande  uitvoering

Lightwing2 – opengaande uitvoering

Lightwing2 heeft een Ug-waarde van 1 W/m2.K en heeft een ongeëvenaard design door het gebruik van vlak glas, zonder kunststofkoepel, in combinatie met PVC-profielen die over meerdere kamers beschikken. Het PVC frame heeft een matte tint RAL 7016 antraciet grijs. 

  • Lightwing2 voor nieuwbouw of intensieve renovatie wordt geleverd met een PVC opstand in loodrechte of schuine uitvoering hoogte 15 cm, geïsoleerd met pur, met mogelijkheid tot verhogen naar 75 cm.
  • Lightwing2 voor gedeeltelijke renovatie wordt geleverd met een PVC renovatiekader, hoogte 5 cm, dat geplaatst kan worden op een bestaande opstand. 

Deze opengaande Lightwing2 bevat een voorgemonteerde kettingmotor van 230V met een slaglengte van 40 cm. De grotere formaten worden met 2 kettingmotoren geleverd. Deze laatste maken een perfect gecoördineerde synchronisatie mogelijk. Een draadloze afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige bediening. Lightwing2 is optioneel ook beschikbaar met manuele of elektrische dakbetreding. 

Elke Lightwing voldoet aan de CE norm EN 1873.

Luxwing2 dakbetreding

Lightwing2 – dakbetreding

Lightwing2 heeft een Ug-waarde van 1 W/m2.K en heeft een ongeëvenaard design door het gebruik van vlak glas, zonder kunststofkoepel, in combinatie met PVC-profielen die over meerdere kamers beschikken. Het PVC frame heeft een matte tint RAL 7016 antraciet grijs. 

Lightwing2 met dakbetreding creeërt een volwaardige doorgang tot het dak. De openingshoek bedraagt 80° en gaat manueel open en dicht door middel van voorgemonteerde gasveerpompen of gaat elektrisch open door middel van een electromotor 230V. Lightwing2 met dakbetreding wordt geleverd met een rechte PVC opstand 15 cm of 30 cm, geïsoleerd met pur.


Lightwing3

Lightwing3 platdakvenster vaste uitvoering

Lightwing3 – vaste uitvoering

Lightwing3 heeft een Ug-waarde van 0,70 W/m2.K en heeft een uniek design door het gebruik van vlak glas zonder kunststofkoepel, thermische folie en PVC-profielen met meerdere kamers. De middelste laag van deze Lightwing3 bestaat uit een transparante thermische folie wat de Lightwing3 een zeer goede isolatiewaarde bezorgt enerzijds en anderzijds behoudt dit platdakvenster zijn budgetvriendelijkheid en licht gewicht. Het PVC frame heeft een matte tint RAL 7016 antraciet grijs. 

  • Lightwing3 voor nieuwbouw of intensieve renovatie wordt geleverd met een PVC opstand in loodrechte of schuine uitvoering hoogte 15 cm, geïsoleerd met pur, met mogelijkheid tot verhogen naar 75 cm. 
  • Lightwing3 voor gedeeltelijke renovatie wordt geleverd met een PVC renovatiekader, hoogte 5 cm, dat geplaatst kan worden op een bestaande opstand.

Elke Lightwing voldoet aan de CE norm EN 1873.


Lightwing2 platdakvenster opengaande  uitvoering

Lightwing3 – opengaande uitvoering

Lightwing3 heeft een Ug-waarde van 0,70 W/m2.K en heeft een uniek design door het gebruik van vlak glas zonder kunststofkoepel, thermische folie en PVC-profielen met meerdere kamers. De middelste laag van deze Lightwing3 bestaat uit een transparante thermische folie wat de Lightwing3 een zeer goede isolatiewaarde bezorgt enerzijds en anderzijds behoudt dit platdakvenster zijn budgetvriendelijkheid en licht gewicht. Het PVC frame heeft een matte tint RAL 7016 antraciet grijs. 

  • Lightwing3 voor nieuwbouw of intensieve renovatie wordt geleverd met een PVC opstand in loodrechte of schuine uitvoering hoogte 15 cm, geïsoleerd met PUR, met mogelijkheid tot verhogen naar 75 cm. 
  • Lightwing3 voor gedeeltelijke renovatie wordt geleverd met een PVC renovatiekader, hoogte 5 cm, die geplaatst kan worden op een bestaande opstand. 

Deze opengaande Lightwing3 bevat een voorgemonteerde kettingmotor van 230V met een slaglengte van 40 cm. De grotere formaten worden met 2 kettingmotoren geleverd. Deze laatste maken een perfect gecoördineerde synchronisatie mogelijk. Een draadloze afstandsbediening zorgen voor een eenvoudige bediening. Lightwing3 is optioneel ook beschikbaar met manuele of elektrische dakbetreding. 

Elke Lightwing voldoet aan de CE norm EN 1873.

Luxwing2 dakbetreding

Lightwing3 – dakbetreding

Lightwing3 heeft een Ug-waarde van 0,70 W/m2.K en heeft een ongeëvenaard design door het gebruik van vlak glas, zonder kunststofkoepel, in combinatie met PVC-profielen die over meerdere kamers beschikken. Het PVC frame heeft een matte tint RAL 7016 antraciet grijs. 

Lightwing3 met dakbetreding creeërt een volwaardige doorgang tot het dak. De openingshoek bedraagt 80° en gaat manueel open en dicht door middel van voorgemonteerde gasveerpompen of gaat elektrisch open door middel van een electromotor 230V. Lightwing3 met dakbetreding wordt geleverd met een rechte PVC opstand 15 cm of 30 cm, geïsoleerd met pur.


Lightwing platdakvenster accessoire gordijn

Accessoires

Onze binnenzonweringen zijn plissé gordijnen die manueel of elektrisch bediend kunnen worden. Beiden zijn beschikbaar in een witte uitvoering om de zon tegen te houden of in een grijze uitvoering om de ruimte volledig te verduisteren. 

Voor opengaande Lightwing platdakvensters kunnen wij ook optioneel een regensensor aanbieden.