Reflecterende folie

Reflecterende folies bevorderen de veiligheid op de werf. In ons gamma vindt u ook technische folies (veiligheids- en zonnewerende folies) en esthetische films voor het bekleden van interieur en raampartijen. We geven u graag advies!

Folies

Interieurdecoratiefolie

Interieurdecoratiefolies

Meer en meer komt de vraag om muren te bekleden met speciale prints, designs of applicaties. Afhankelijk van het type muur stellen we het geschikte product voor: aangepaste zelfklevende vinyl of textiel, behangpapier, pvc banners, …  

Wist u dat u muren en meubels een compleet nieuwe look kan geven zonder ingrijpende werken?

Webshop

Glasdecoratiefolie

Glasdecoratiefolies

Maak de mooiste decoraties op spiegels, glazen deuren, etalageruiten,... met onze glasdecoratiefilms. 

Deze folies worden ook ingezet in ruimtes waar privacy gewenst is, zoals huizen, kantoren, spreekkamers en praktijkruimtes.

Webshop

reflecterende folie

Reflecterende folies

Met reflecterende folies valt u op. Bovendien verhoogt u de veiligheid op de werf en op de baan, zowel voor uzelf als voor omstaanders. 

Webshop

Warmte en zonnewerende raamfolie

Raamfolies

Onze verschillende raamfolies hebben elk hun typische eigenschappen. Sommige folies beperken de zonnewarmte terwijl er toch een maximum aan lichtinval behouden blijft. Of verkiest u een folie die zowel zonlicht, warmte als UV weert uit het gebouw?

Webshop

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolies

Folies die een raam beter bestendig maken tegen impact, brand en explosies. Het glas verbrijzelt niet doordat de scherven samen worden gehouden.

Webshop