Schiet opgewarmd uit de startblokken

Vertrouw op onze expertise voor het optimaliseren van jouw verpakkingsflow en het reduceren van jouw verpakkingsmateriaal. Ontdek hoe Igepa je een competitief voordeel geeft.

Met Igepa schiet je als een pijl uit de startblokken. Wij zetten onze kennis op het vlak van packaging graag aan het werk om je te begeleiden naar topresultaten. Wij onderscheiden ons door een breed gamma aan verpakkingsmaterialen, gekoppeld aan expertise en een bijzonder performant logistiek apparaat. 

Verpakking is vaak een noodzakelijk kwaad. Een kostenpost die bij voorkeur tot een minimum wordt herleid om jouw onderneming concurrentieel te houden. Igepa helpt je graag om jouw verpakkingsstroom te optimaliseren en te reduceren. 

Bij Igepa kun je niet alleen terecht voor kartonnen dozen, folies, tape en opvulmateriaal, machines en toebehoren voor jouw verpakkingsflow, maar ook voor advies op maat van jouw bedrijf. Dankzij onze expertise investeer je op het juiste moment in de juiste verpakkingstechnologie en -producten, waarmee je niet alleen jouw business een boost geeft maar je ook voorsprong neemt op jouw concurrenten. Jouw logistieke noden zijn niet die van een ander, precies daarom gaan we graag samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw individuele situatie. 

Of je nu op zoek bent naar betere of meer duurzame alternatieven voor jouw vertrouwde producten, jouw verpakkingsflow wilt finetunen of automatiseren, jouw machinepark wilt uitbreiden en daarbij alle schakels perfect op elkaar afstemmen,… je kunt op ons rekenen bij het nemen van de beslissingen die jouw onderneming vooruit helpen. 

Ons advies is goud waard

Vraag nu jouw gratis expertenrapport op maat aan t.w.v. €500.


Aanvraag expertenrapport


Onze packaging experten

Eric Vangeel

Product Manager
Opvullen en Beschermen

Pascale Vanarendt

Product Manager
Stretchfolie

Rony Deneef

Product Manager
Equipment Packaging