Onmisbare promoties én speciale aanbiedingen! Bestel nu uw materialen bij Igepa aan de beste prijs en bespaar geld!
 
Navigeer eenvoudig in de rubriek Solden. Via de handige onderliggende productgroepen of filters kan u snel uw favoriete soldenartikel shoppen.
 
Ontdek onze solden


In de kijker


Omdat alle klimaatinspanningen tellen, kan iedereen een verschil maken!

De bewustwording van de klimaatverandering neemt toe en velen vragen zich af of hun dagelijkse activiteiten een verschil maken. Ons antwoord is ongetwijfeld JA.

In ons streven om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en te voorkomen, en vanuit de overtuiging dat wij allemaal ons steentje moeten bijdragen, bieden wij een aantal kwaliteiten aan die CO2-neutraal zijn.

CO2-neutraal papier


Circulaire economie

Duurzaamheid is voor Igepa heel belangrijk. Samen met onze leveranciers werken we permanent aan een circulaire economie.

Circle Paper2Paper flow


Turbomail enveloppen

De beste standaard enveloppenreeks op de markt.

  • We maken gebruik van de hoogste kwaliteit enveloppenpapier: “Clairefontaine”
  • Milieuvriendelijk: het papier heeft het FSC® keurmerk en het venster is bio afbreekbaar
  • Elke nieuwe doos is voorzien van een barcode
  • Op de doos staat het Paper is Nature logo, met QR-code die verwijst naar de website
  • De doos heeft een nieuw luxe design

Turbomail bestellen


Synthetische dragers

Een compleet assortiment in A4/A3 van synthetische producten voor gebruik in kantooromgevingen zoals transparanten, transfertpapieren en folies.

Deze producten kunnen breed ingezet worden voor toepassingen die nood hebben aan een robuust materiaal: het is waterbestendig, scheurt niet, is bestand tegen UV-licht en kan dus o.a. in veeleisende buitenomgevingen gebruikt worden.

Bestellen


Enveloppen op maat

U kiest het papier, wij maken de enveloppen!

Naast de enveloppen assortimenten die wij stockeren, bieden we ook de mogelijkheid om enveloppen op maat te bestellen via onze dienst Speciale Verwerking. 

Meestal worden enveloppen gemaakt in wit of gekleurd offsetpapier, van 80 g/m² tot en met 120 g/m². Bij Igepa kan u enveloppen bestellen op basis van om het even welk door u gekozen basispapier, bedrukt of onbedrukt. 

Contacteer ons voor meer info


De essentie van digitaal

Het dry toner en indigo assortiment van Igepa is samengesteld om het u als grafisch verwerker gemakkelijker te maken, de productiviteit te verhogen en het proces te vereenvoudigen.

Dry toner brochure  Indigo brochure