Enveloppen

Een envelop is het eerste visitekaartje van uw onderneming, hij brengt uw communicatie veilig en netjes bij uw correspondenten en geeft een eerste indicatie van de belangrijkheid van uw boodschap en van de waarde die u aan communicatie hecht. 

Igepa biedt u een uitgebreid assortiment enveloppen aan in verschillende uitvoeringen en formaten, wit en gekleurd, offset bedrukbaar en/of digitaal bedrukbaar. U vindt bij ons ook het ruimste assortiment kwaliteits- en luxe enveloppen, in combinatie met print- en huisstijl-papier. Tenslotte hebben wij een breed gamma enveloppen met diverse milieulabels.

Webshop enveloppen

Soorten enveloppen


Enveloppen zonder venster

Enveloppen die volledig gesloten zijn en waarbij het adres op de envelop moet aangebracht worden.


Enveloppen met venster

Enveloppen waar een uitsparing in gemaakt is zodat men bepaalde informatie uit de inhoud van de zending, bijvoorbeeld het adres, door de envelop kan zien. 


Zakenveloppen

De sluiting van de envelop is aan de korte zijde.Enveloppen met binnendruk

De binnenkant van de envelop is bedrukt. Ofwel met een patroon, ofwel met een volvlak kleur. Doel van deze bedrukking is ervoor te zorgen dat de inhoud van de envelop niet leesbaar is zonder de envelop te openen.


Bubble-enveloppen

De envelop is aan de binnenkant gevoerd met bubble-plastic om de zending te beschermen. Naast bubble-enveloppen bestaan er ook enveloppen die met andere materialen dan plastic gevoerd zijn maar die hetzelfde effect, nl. het beschermen van de zending, beogen.

Sluitingen


Enveloppen met strip

Enveloppen voorzien van een kleefstrook die afgedekt is met een strip. Eens de strip verwijderd wordt kan de envelop gesloten en dichtgeplakt worden. 


Gegomde enveloppen

Enveloppen voorzien van een kleefstrook op basis van Arabische gom. Om de envelop dicht te plakken moet de kleefstrook nat gemaakt worden. Deze enveloppen kunnen automatisch gevuld worden. 


Zelfklevende enveloppen

Enveloppen met omgeplooide kleefstrook zonder strip. Om de envelop te sluiten vouwt men de kleefstrook eenvoudig naar buiten. Onder de kleefstrook is een perforatie voorzien zodat de ontvanger de envelop eenvoudig en netjes kan openen. 

Speciale sluitingen

Daarnaast bestaan er nog speciale sluitingen zoals enveloppen met koordsluiting, enveloppen met ongegomde klep, enveloppen met duimuitsparing, enz. 

Enveloppen op maat

U kiest het papier, wij maken de enveloppen!

Naast de enveloppen assortimenten die wij stockeren, bieden we ook de mogelijkheid om enveloppen op maat te bestellen via onze dienst Speciale Verwerking. 

 Meestal worden enveloppen gemaakt in wit of gekleurd offsetpapier, van 80 g/m² tot en met 120 g/m². Bij Igepa kan u enveloppen bestellen op basis van om het even welk door u gekozen basispapier, bedrukt of onbedrukt. 

 Wenst u meer informatie? 
Neem contact met ons op via spv@igepa.be

Turbomail

Een boodschap per brief heeft nog steeds een grotere impact, zeker in deze tijden:

  • Het is persoonlijk en tastbaar
  • De boodschap blijft langer hangen
  • Het document of de boodschap swipe je niet zomaar weg

Turbomail is de beste standaard enveloppenreeks op de markt: 

  •  We maken gebruik van de hoogste kwaliteit enveloppenpapier van “Clairefontaine”.
  • Het enveloppenpapier heeft het FSC® keurmerk en het venster is bio afbreekbaar.
  • Barcode op de doos voor eenvoudig scannen.