Onmisbare promoties én speciale aanbiedingen! Bestel nu uw materialen bij Igepa aan de beste prijs en bespaar geld!
 
Navigeer eenvoudig in de rubriek Solden. Via de handige onderliggende productgroepen of filters kan u snel uw favoriete soldenartikel shoppen.
 
Ontdek onze solden


In de kijker

Discovery

Discovery is een gladde en voor een 70 & 75 g/m² relatief stevige papiersoort, waardoor de runability erg goed is. Het bijzondere aan Discovery, is dat het papier minder bronnen gebruikt dan een standaard 80 grams papier, het minder weegt en daarom voordeliger is. Dit wordt veroorzaakt door het gebruik van pulp uit hout van de Eucalyptus Globulus boom, wat leidt tot een hogere opbrengst door de volumineuze vezels. Hierdoor worden er gemiddeld 32% minder houtvezels gebruikt, wat Discovery ook een duurzame papiersoort maakt.

Eigenschappen:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Witheid van 161 CIE
  • Glad oppervlak
  • Beschikbaar in A4, A3, met perforaties en als fastpack (zonder riemverpakkingen in de doos)
  • Duurzame keus door volumineuze vezels
  • FSC® en Eco Label gecertificeerdGekleurd papier

Een bonte waaier gekleurd papier, van de meest subtiele pasteltinten tot intense, diepe kleuren.

Gekleurd papier bestellen 


Tekenpapier

Laat creativiteit de vrije loop op natuurwit tekenpapier of hoogwaardig effen wit Steinbach tekenpapier met korrel.

Tekenpapier bestellen


Circulaire economie

Duurzaamheid is voor Igepa heel belangrijk. Samen met onze leveranciers werken we permanent aan een circulaire economie.

Circle P2P infographic


Omdat alle klimaatinspanningen tellen, kan iedereen een verschil maken

De bewustwording van de klimaatverandering neemt toe en velen vragen zich af of hun dagelijkse activiteiten een verschil maken. Ons antwoord is ongetwijfeld JA.

In ons streven om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en te voorkomen, en vanuit de overtuiging dat wij allemaal ons steentje moeten bijdragen, bieden wij een aantal kwaliteiten aan die CO2-neutraal zijn.

Maak een verschil

Andere producten die u kunnen interesserenFastpack verpakking                Tabbladen                  Geperforeerd papier                 Displays