Onmisbare promoties én speciale aanbiedingen! Bestel nu uw materialen bij Igepa aan de beste prijs en bespaar geld!
 
Navigeer eenvoudig in de rubriek Solden. Via de handige onderliggende productgroepen of filters kan u snel uw favoriete soldenartikel shoppen.
 
Ontdek onze solden


In de kijker


Turbomail enveloppen

De beste standaard enveloppenreeks op de markt.

  • We maken gebruik van de hoogste kwaliteit enveloppenpapier: “Clairefontaine”
  • Milieuvriendelijk: het papier heeft het FSC® keurmerk en het venster is bio afbreekbaar
  • Elke nieuwe doos is voorzien van een barcode
  • Op de doos staat het Paper is Nature logo, met QR-code die verwijst naar de website
  • De doos heeft een nieuw luxe design

Turbomail bestellen


Omdat alle klimaatinspanningen tellen, kan iedereen een verschil maken!

De bewustwording van de klimaatverandering neemt toe en velen vragen zich af of hun dagelijkse activiteiten een verschil maken. Ons antwoord is ongetwijfeld ja.

In ons streven om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en te voorkomen, en vanuit de overtuiging dat wij allemaal ons steentje moeten bijdragen, bieden wij een aantal kwaliteiten aan die CO2-neutraal zijn:

CO2-neutraal papier


Uitgebreid gamma verpakkingsproducten

Naast ons traditioneel gamma papierproducten beschikt Igepa eveneens over een uitgebreid assortiment verpakkingsproducten.

  • Verschillende soorten dozen om te sluiten en te verzenden
  • Tapes en etiketten
  • Materialen om op te vullen en te beschermen
  • Verpakkingsmachines

Webshop packaging

Maak kennis met onze Ecobuddy

De Ecobuddy streeft samen met ons naar een betere papierrecuperatie.

Ecologie komt in onze samenleving steeds centraler te staan en elk bedrijf is het aan zichzelf verplicht om zoveel mogelijk ecologische inspanningen te doen. Igepa heeft duurzaamheid als één van zijn strategische pijlers en wil zijn klanten bijstaan in het realiseren van groene uitdagingen. Samen met onze producenten en klanten werken we aan een gesloten cyclus zodat de impact van afval tot een minimum wordt herleid en een win-win situatie ontstaat tussen producent-groothandel-klant.

Het Ecobuddy principe:
Uw medewerkers verzamelen hun oud papier in de kleine Ecobuddy’s en maken die leeg in de grote versie van de Ecobuddy. Als de grote doos vol is, belt u 09 325 45 28 (Aalter) of 04 364 01 26 (Awans) of stuurt u een mailtje naar [email protected] en wij engageren ons om die terug mee te nemen wanneer we uw kantoorpapier komen leveren. 

Van het oud papier wordt nieuw, 100% gerecycleerd papier gemaakt. Zo helpen wij u recycleren zonder extra vrachtwagenkilometers… en dus zonder extra CO2-uitstoot.

Contacteer ons voor meer info