Ga voor goud

Wees voorbereid op alle uitdagingen, nu en in de toekomst. Met Igepa overwint u alle logistieke hordes. Igepa groeit mee met uw onderneming.

Als speler in de verpakkingsindustrie begrijpen we dat het leveren van kwaliteit alleen niet voldoende is om jouw business en hart voor ons te winnen. Het is dan ook onze ambitie om meer te doen en een langetermijnrelatie met jou op te bouwen om een strategische partner te worden die kan bijdragen aan jouw groei en succes.

Daarom vinden we het belangrijk om jouw bedrijf en jouw noden heel precies te leren kennen. Bij Igepa nemen we de tijd om te begrijpen wat je echt nodig hebt en waar jij naar op zoek bent in een businesspartner. We willen meer doen dan jou inpakken met een mooi verkoopspraatje. Bij ons zul je je nooit een nummer voelen, maar krijg je de individuele aandacht die jij verdient.

Wij denken niet in producten, maar in totaaloplossingen die jouw bedrijf kunnen helpen groeien en efficiënter maken. Onze dienstverlening stopt dan ook niet bij het ondertekenen van een aankooporder. Ons advies en onze kwalitatieve diensverlening zijn onze sterktes en onderscheiden ons van andere leveranciers.

Igepa is oprecht begaan met jouw succes. Daarom wachten wij niet tot jij met een probleem bij ons komt aankloppen, maar willen we in elke fase van je onderneming proactief meedenken en zelf ook suggesties doen om jouw verpakkingsproces te verbeteren, duurzamer te maken en te optimaliseren voor de toekomst. Maar ook in moeilijkere tijden kun je op ons rekenen. Vertrouwen is de sleutel tot een langdurig en succesvol partnerschap.

Zelf blijven we ook evolueren en innoveren om te anticiperen op veranderingen in de markt om je niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst perfect te kunnen adviseren.

Samen smeden we een gouden toekomst

Verzeker jezelf van een gouden toekomst en vraag nu gratis jouw expertenrapport op maat aan t.w.v. €500.


Aanvraag expertenrapport

Onze packaging experten

Eric Vangeel

Product Manager
Opvullen en Beschermen

Pascale Vanarendt

Product Manager
Stretchfolie

Rony Deneef

Product Manager
Equipment Packaging