TESTIMONIAL

Een veiliger en duurzamer magazijn begint bij Be-Mark

Be-Mark is producent en installateur van industriële en logistieke identificatie, aanrijdbeveiliging en vloermarkering. De focus van het bedrijf ligt vooral op magazijnlabels, technische en gelaserde tags, borden en logistieke signalisatie.

Ons doel is uw logistieke flow verbeteren en de veiligheid op uw werkplek optimaliseren
verklaren zaakvoerders Kevin Van Houtte en Gino Lauwers. 
JWEI

V.l.n.r.: Gino Lauwers, Cindy danis, Kevin Van Houtte, Liesbeth De Taeye

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller richtten ze in 2019 Be-Mark op. Door hun persoonlijke aanpak bieden ze een totaaloplossing aan die ervoor zorgt dat uw magazijn een veilige en efficiënte werkomgeving wordt die voldoet aan de wettelijke normen. Investeringen in nieuwe machines en de automatisering van het productieproces resulteerden in een uitgebreid klantenbestand in zowel kleine als grote bedrijven. “Door de digitalisering verder door te trekken bieden we competitieve prijzen aan, zelfs voor kleine oplages.”

Recent investeerde Be-Mark in twee machines bij Igepa: de JWEI CB03II-2516 grootformaat digitale snijtafel en de Flexa XPRO laminator. Dankzij deze nieuwe apparatuur is een groot deel van onze productie geautomatiseerd en realiseren we een snellere doorlooptijd van onze orders.

De implementatie van deze nieuwe oplossingen verliep pragmatisch en correct. Igepa zorgt voor een flexibele ondersteuning tijdens het hele proces, van installatie tot opleiding. Hun expertise en professionele begeleiding tillen ons bedrijf naar een hoger niveau. 

Ook advies nodig? 
Contacteer Cindy Danis [email protected] of +32 495 916 650.
Neem een kijkje op www.igepa.be 

be-mark
www.be-mark.be


NIEUW

Decal monomere en polymere printfolies en laminaten

Decal printfolie

Decal monomere printfolie is de meest hoogwaardige folie voor tijdelijke of middellange toepassingen (tot 4 jaar).

Decal polymere printfolie is de meest hoogwaardige folie voor middellange tot lange termijn toepassingen (van 5 tot 7 jaar).

Dankzij de hoge opaciteit van beide films is een grijze lijmlaag overbodig. U verkrijgt steeds een krachtige print en een goede dekking van de ondergrond waarop u kleeft.

Vraag onze brochure inclusief stalen aan via [email protected]

Webshop Decal monomeer  Webshop Decal polymeer


Schitteren. In hoogglans.

Maak indruk met het gladde, glanzende oppervlak van de 3M Wrap Film 2080 in 8 nieuwe hoogglanskleuren:

 •  HG14 Burnt Orange
 •  HG15 Bright Yellow
 •  HG336 Green Envy
 •  HG378 Blue Raspberry
 •  HGP278 Flip Deep Space
 •  HG212 Black Metallic
 •  HG120 White Aluminium
 •  HG10 White 

Ontdek alle geweldige eigenschappen van de 3M Wrap Film 2080:

 • 250% betere reflectiekwaliteit in vergelijking met een conventionele hoogwaardige PVC-folie.
 •  Breed scala aan expressieve hoogglanskleuren met een spiegelachtige afwerking.
 • Dankzij de vervormbaarheid kan u gemakkelijk complexe, gebogen voertuigonderdelen wrappen.
 •  3M Garantie biedt tot 8 jaar lang bescherming op verticale toepassingen.

Betere herpositioneerbaarheid en uitzonderlijke montage-ervaring dankzij de geoptimaliseerde lijm.

 Webshop 3M Wrap Film 2080


Sign tools catalogus

Igepa heeft een uitgebreid assortiment handige hulpmiddelen voor het kleven van folies.

Of het nu gaat om het aanbrengen van film op een vlakke, gebogen of 3D ondergrond, met onze geselecteerde tools kan u veel tijd besparen.

 • Ontdek een selectie van sign tools in onze gloednieuwe catalogus.
 • Bekijk ons volledige gamma sign tools of plaats uw bestelling in onze webshop.


Catalogus sign tools   Webshop tools & accessoires  


Onmisbare promoties én speciale aanbiedingen! Bestel nu uw materialen bij Igepa aan de beste prijs en bespaar geld!
 
Navigeer eenvoudig in de rubriek Solden. Via de handige onderliggende productgroepen of filters kan u snel uw favoriete soldenartikel shoppen.
 
Ontdek onze solden 

Welk product is geschikt voor u?

Maak uw keuze en ga recht op uw doel af! 


Ramen

Op basis van de vraag van uw klant, vindt u na enkele klikken het juiste product om ramen te voorzien van reclamedrukwerk, kleurenfolie, tinten, ... 

Voor zonne- of warmtewerende folie verwijzen we u graag naar de desbetreffende rubriek.

Product wizard


Zonne- of warmtewerende folie en veiligheidsfolie

Wenst u warmte of UV te weren uit gebouwen, of net die felle zon wat te verminderen om een aangename binnenruimte te creëren? Dan vindt u hier zeker het juiste product om tegemoet te komen aan de wensen van uw klant.

Product wizard


Decoratiefilm
interieur-exterieur

Meer en meer komt de vraag om muren te bekleden met speciale prints, designs of applicaties. Hier vindt u zeker het juiste product terug op basis van het type muur: aangepaste zelfklevende vinyl of textiel, behangpapier, pvc banners, … We spreken hierbij niet alleen over visuele communicatie! 

Wist u dat u muren en meubels een compleet nieuwe look kan geven zonder ingrijpende werken?

Product wizard


Vloeren

Visuele communicatie op vloeren wint aan populariteit. Hier vindt u de oplossing voor vloeren zowel binnen als buiten. We houden rekening met de gewenste levensduur en de gevraagde anti-slip waarden.

Product wizard


Voertuigen

Personenwagens, bestelwagens of vrachtwagens? Voor elk stukje ondergrond vindt u hier de juiste folie terug. Met enkele vragen loodsen we u naar de juiste zelfklevende folie voor belettering, car wrapping, ...

Product wizard


Moeilijke ondergronden

Bepaalde onbehandelde kunststoffen zijn a-polair en vragen een aangepaste lijmlaag. Polypropyleen, polyester, … zijn kunststoffen gebruikt voor het maken van toestellen, vuilnisbakken, machines, … Met de juiste testkit kunt u de oppervlaktespanning meten.

Voor a-polaire ondergronden op voertuigen (mobilhomes en caravans, onbehandelde kunststofdelen op voertuigen) verwijzen we naar de desbetreffende rubriek. 


Spandoeken, posters en roll-ups

Een ruim assortiment niet-zelfklevende media op rol voor visuele communicatie. Materiaal voor gebruik in displays en frames zoals kunststof films en banners in textiel of pvc(-vrij), maar ook papiersoorten en kunststoffen als posterpapier of media voor lichtbakken.

Product wizard


Magneet- en ferrofilms

We loodsen u door de mogelijkheden om met magneten en ijzerhoudende films, al dan niet zelfklevend, een makkelijk te vervangen boodschap te laten overbrengen.

Product wizard


Reflecterend en fotoluminescent

De juiste reflecterende of fotoluminescente folie kiezen is niet steeds makkelijk. Vele factoren en wetgevingen spelen een grote rol om op een veilige manier de juiste folie te laten schitteren. We helpen u alvast een handje. 

Raadpleeg zeker ook de vereiste, lokale wetgevingen om te voldoen aan de normeringen van deze folie.


Textiel transfer voor kledij

Met een compleet gamma van Siser, één van de grootste marktspelers in de textiel transfer, kan u nagenoeg alle kledij, maar ook sporttassen, regenkledij, petten, … personaliseren, dit zelfs in kleine oplagen. Printen of gekleurde folie met al dan niet special effects? U vindt ze allemaal met uitgebreide instructies voor de juiste applicatie.

Product wizard


Ecologisch gamma

Ons compleet ecologische assortiment, ongeacht de toepassing. Deze producten ziet u telkens ook verschijnen bij de andere rubrieken maar hier kan u gericht zoeken naar een ecologische oplossing zoals pvc-vrij, lokaal geproduceerd, milieulabels en andere specifieke wensen uit de markt.

Naar de shop