Onmisbare promoties én speciale aanbiedingen! Bestel nu uw materialen bij Igepa aan de beste prijs en bespaar geld!
 
Navigeer eenvoudig in de rubriek Solden. Via de handige onderliggende productgroepen of filters kan u snel uw favoriete soldenartikel shoppen.
 
Ontdek onze solden


T&C collectie

De T&C collectie bundelt papieren uit het Igepa-assortiment met een hoge creatieve toegevoegde waarde.

Deze Text & Cover papieren zijn verzameld in negen kleurenwaaiers, gerangschikt van wit naar zwart, en een waaier met karton voor grafische toepassingen.

De waaiers informeren over kleuren, structuren, gamma’s, beschikbaarheid, bijpassende enveloppen, … Het is een onmisbaar instrument bij uw papierkeuze!

De tien waaiers zijn gerangschikt in een display vervaardigd uit BEElite 3D, een milieu- en gebruiksvriendelijk honinggraat karton. Dit Belgisch product is sterk doch licht en zeer breed inzetbaar voor de meeste creatieve 3D ontwerpen.

Ontvangt u graag een T&C collectie? 
Mail uw aanvraag naar samples@igepa.be en wij nemen contact met u op.

Inhoudstafel    Enveloppenoverzicht

In de kijker


Lightbox

Wit en ivoorkleurig papier met toegevoegde waarde

Met de Lightbox wil Igepa de plejade aan specifieke mogelijkheden in papierkeuze demonstreren. Zowel voor gestreken als ongestreken ‘witte’ standaardpapieren bundelt Igepa de voordelen en toepassingen van elke soort zodat u over een tool beschikt om gedetailleerde en weloverwogen keuzes te kunnen maken.

De meerwaarde van het gedrukte product ligt vandaag in de visuele en tactiele eigenschappen. Hoewel niet elke vis dezelfde is, beschouwen we ze nog te veel als gelijken. En zo vergaat het ook ons papier. De Lightbox wil een leidraad zijn om u de verschillen aan te tonen en u de juiste keuzes te laten maken.

Bezoek onze Lightbox website


Stalen aanvragen

Papier kiest u nooit zomaar, of toch wel? De papierkeuze bepaalt in grote mate de uitstraling en het gevoel dat u aan uw folder, cataloog, poster of om het even welke andere communicatietool wilt geven. Daarom heeft Igepa een gevarieerd aanbod aan grafisch papier waarin u zeker vindt wat u zoekt.  

Professionele klanten zoals offset- en digitale drukkerijen en marketingbureaus kunnen steeds gratis stalen aanvragen.

Stalen aanvragen


Omdat alle klimaatinspanningen tellen, kan iedereen een verschil maken

De bewustwording van de klimaatverandering neemt toe en velen vragen zich af of hun dagelijkse activiteiten een verschil maken. Ons antwoord is ongetwijfeld ja.

In ons streven om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en te voorkomen, en vanuit de overtuiging dat wij allemaal ons steentje moeten bijdragen, bieden wij een aantal kwaliteiten aan die CO2-neutraal zijn.

Maak een verschil

UN sustainable development goals

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Igepa geloven we in de toekomst! Daarom hebben we 3 hefbomen gedefinieerd om onze ambities te realiseren: Diversificatie, Digitalisering en Duurzaamheid. Onze 3 D’s, die ervoor moeten zorgen dat onze rendabele onderneming fit blijft de komende jaren en klaar is voor de vele uitdagingen die de toekomst voor ons in petto heeft.

Wij onderschrijven tevens de 17 sustainable development goals, bepaald door de Verenigde Naties in 2015.


Meer info over ons duurzaamheidsbeleid