PERGRAPHICA®

Mondi's nieuwste ongestreken, full spectrum designpapier


Perfectie zit in de details.                                                                                           

Daarom moet de keuze van het juiste papier de basis vormen van elk creatief druk-, publicatie- en verpakkingsproject.

De kenmerkende tinten en unieke oppervlakken voegen contrast, diepte en textuur toe aan de ontwerpen. Met zijn 3 witte tinten en twee oppervlaktes leent het assortiment zich perfect voor allerlei creatieve communicatie- en designprojecten. 

Het haptische effect en de tinten kunnen een identiteit tastbaar communiceren en een visual of boodschap onderstrepen. Door de perfecte bedrukbaarheid, runnability en inzetbaarheid voor zeer uiteenlopende druk- en afwerkingstechnieken, voldoen Pergraphica-designpapieren aan de meest veeleisende projectbehoeften.

Omdat wij papiermedia met al onze zintuigen ervaren, is PERGRAPHICA® een perfecte keuze voor diverse hoogstaande projecten zoals huisstijl, briefpapier en diverse publicaties. De interactie tussen zachte, klassieke schaduwen en een subtiel gestructureerd oppervlak brengt een zuivere, authentieke boodschap op een stijlvolle manier waardoor een haptische ervaring gegenereerd wordt.

Welke formaten en beschikbaarheid bieden we aan?

Het PERGRAPHICA® witte designgamma is beschikbaar in zowel lang- als breedlopend, op rollen en in verschillende folio- en digitale formaten (SRA3 en HP Indigo). Kortom, PERGRAPHICA® voldoet aan elk projectformaat en elke printtechnologie.

Bovendien zorgen we er met PERGRAPHICA®-designpapier voor dat u geen compromissen hoeft te sluiten op het gebied van milieuprestaties. Van het selecteren van de perfecte houtbron, het verminderen van de CO2-uitstoot tot het verankeren van duurzaamheid in alles wat we doen, voldoet het resultaat uitermate aan de hoogste duurzaamheidseisen en leveren we een consistent premium kwaliteitspapier.

Graag verwijzen we naar het PERGRAPHICA® Catching Feels lookbook voor het prikkelen van uw zintuigen.

Pergraphica bestellen

Feeling #1 : Serenity

Feeling #2 : Passion

Feeling #3 : Curiosity

Feeling #4 : Individuality

Feeling #5 : Honesty

Feeling #6 : Freedom