testimonials


Testimonials — Onze klanten aan het woord

Een veiliger en duurzamer magazijn begint bij Be-Mark

Be-Mark is producent en installateur van industriële en logistieke identificatie, aanrijdbeveiliging en vloermarkering. De focus van het bedrijf ligt vooral op magazijnlabels, technische en gelaserde tags, borden en logistieke signalisatie.

Ons doel is uw logistieke flow verbeteren en de veiligheid op uw werkplek optimaliseren
verklaren zaakvoerders Kevin Van Houtte en Gino Lauwers. 
JWEI

V.l.n.r.: Gino Lauwers, Cindy danis, Kevin Van Houtte, Liesbeth De Taeye

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller richtten ze in 2019 Be-Mark op. Door hun persoonlijke aanpak bieden ze een totaaloplossing aan die ervoor zorgt dat uw magazijn een veilige en efficiënte werkomgeving wordt die voldoet aan de wettelijke normen. Investeringen in nieuwe machines en de automatisering van het productieproces resulteerden in een uitgebreid klantenbestand in zowel kleine als grote bedrijven. “Door de digitalisering verder door te trekken bieden we competitieve prijzen aan, zelfs voor kleine oplages.”

Recent investeerde Be-Mark in twee machines bij Igepa: de JWEI CB03II-2516 grootformaat digitale snijtafel en de Flexa XPRO laminator. Dankzij deze nieuwe apparatuur is een groot deel van onze productie geautomatiseerd en realiseren we een snellere doorlooptijd van onze orders.

De implementatie van deze nieuwe oplossingen verliep pragmatisch en correct. Igepa zorgt voor een flexibele ondersteuning tijdens het hele proces, van installatie tot opleiding. Hun expertise en professionele begeleiding tillen ons bedrijf naar een hoger niveau. 

Ook advies nodig? 
Contacteer Cindy Danis [email protected] of +32 495 916 650.
Neem een kijkje op www.igepa.be 

be-mark
www.be-mark.be


Twijfel niet langer over de toekomst van de grafische sector. De jeugd staat klaar om over te nemen! 

Don Bosco, sinds jaar en dag een instituut in het Gentse, biedt naast de gekende opleidingen hout- en bouwtechnieken, elektrotechnieken, mechanica, ICT, … ook een uitgebreid grafisch pakket aan. In de modules Grafische technieken, Printmedia, Grafi- en Crossmedia en Duaal (digitaal) drukken, Flexodrukken en Rotatiedrukken krijgen de leerlingen de kans om alle aspecten van de grafische sector te ontdekken. 

Don Bosco deed recent een paar grote investeringen en naast offset gaan ze nu ook volop voor digitaal. Igepa denkt graag mee in dit proces zodat de leerlingen al zoveel mogelijk ervaring kunnen opdoen tijdens hun opleiding met de beste tools in handen. 

Met kleppers als de grootformaatprinter van Mimaki, Rollsroller applicatietafel en de Graphtec snijplotter kunnen ze direct al hun theoretische kennis omzetten naar de praktijk. Ze krijgen alle kansen om met deze nieuwe technologieën te werken, en zien de output van hun creatieve ideeën, resultaten die een blijvende indruk nalaten. Ze testen ook de verschillende media uit, van speciale papiersoorten tot verschillende folies. De Igepa techniekers zorgen steeds voor een volledige installatie en opleiding zodat de machines door en door gekend zijn bij de lesgevers. 

mimaki
rollsroller
mimaki
Tijdens opendeurdagen zien we dat er al veel interesse is om met deze machines te werken. De resultaten zijn dan ook verbluffend.

We blijven werken in een familiale sfeer en willen jongeren de beste kansen bieden. In samenwerking met de bouwafdeling werd een gloednieuw klaslokaal gerealiseerd waar ze de machines met al hun mogelijkheden en opties kunnen testen. De perfecte basis voor een succesvolle carrière in de grafische sector.


Because Signz does matter

Het verhaal van Signz begint al in 1989. Op 19-jarige leeftijd begint huidig CEO Geert Van Hollebeke als zelfstandige. Alle huis- en letterschilderwerken werden toen nog manueel uitgevoerd. Hij leerde alles van zijn vader die huisschilder was.  Al snel begint hij met automatisatie, hij wil efficiënter en sneller werken. In 1992 richt hij Publiprint op. Hij breidt Publiprint verder uit tot een volwaardig en gespecialiseerd bedrijf in belettering en printing. Een continue groei resulteert in een rebranding in 2018 en een nieuw groot kantoor in Torhout.

signz
JWEI snij- en freestafel
signz
signz
signz
signz
signz

Uw communicatie op het beste materiaal

Signz wordt gedoopt, een one-stop-shop gespecialiseerd in gevelsignalisatie, belettering en digital signage, kortom dé plek voor al uw visuele communicatie. Geert en zijn 21 medewerkers zorgen ervoor dat uw communicatie op het juiste materiaal de wereld ingaat voor een maximaal effect.

Igepa is al jaren onze vaste partner, we kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk hun rol is geweest in onze successen” verklaart Geert Van Hollebeke.

Recent kochten we de JWEI snij- en freestafel TB0II-3121-PM bij hen. Dit merk was ons onbekend maar voor ons is het altijd cruciaal dat we terecht kunnen bij een betrouwbare partner.

Met deze investering besparen we aanzienlijk veel werk uit en kunnen we tot vijf keer sneller afwerken. Onze werknemers zijn heel tevreden over het gebruiksgemak van deze Jwei snij- en freestafel. Onze projecten worden nu nog efficiënter en preciezer afgewerkt.

We appreciëren het enorm dat Igepa zich niet enkel en alleen richt op de verkoop van hun producten. Ze staan steeds klaar voor ons met raad en advies. Ook in de toekomst blijven we beroep doen op hen, zowel voor machines als ondersteuning.

www.signz.be 
www.signz.tv

Igepa helpt u uiteraard ook graag verder. Contacteer ons op [email protected].


Epson Sure Color SC-R 5000

Dé meest efficiënte en ecologische keuze voor een grootformaatprinter.

 • Superieure kleurenkwaliteit, krasvaste prints
 • Gebruiksvriendelijke software
 • Print zeer snel dus kostenefficiënt
 • Watergedragen resin-inkt (afwerking direct mogelijk na het printen)
 • Kop moet niet vervangen worden
 • Heel breed scala van materialen mogelijk

Bekijk de getuigenis van Replica4U zaakvoerder Pascal Schoukens.Testimonial: Drukkerij Jobert

Drukkerij Jobert zet al meer dan 40 jaar de toon in het grafisch landschap. Een op en top familiebedrijf, gespecialiseerd in handels- en reclamedrukwerk. Van ontwerp tot afgewerkt drukwerk, hun missie is duidelijk: klanten professioneel begeleiden doorheen het complexe productieproces en hen de beste oplossing bieden.

Drukkerij Jobert staat garant voor betrouwbaarheid, perfecte kwaliteit, de beste service, goede prijzen en flexibiliteit.

Wij volgen de nieuwste technologieën op de voet zodat elk project aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet

We werken al een tijdje met de Duplo DuSense, Vivid Matrix foliemachine en digitale snijplotter. Met deze diverse veredelingstechnieken zoals lamineren, foliedruk en spot-UV vernis bieden we al hip en verfijnd kwaliteitsdrukwerk aan. Nu schakelen we een versnelling hoger met de aankoop van de nieuwe Konica Minolta AccurioPress C12000.

Dit model zorgt voor een ongekende printkwaliteit, verbazingwekkende mediaflexibiliteit en de hoogste mate van automatisering. Met een snelheid tot 120 ppm klaart de AccurioPress C12000 elke klus in stijl.

 • Dun en dik papier (tot 450 g/m²)
 • Coated en uncoated
 • Reliëfpapier
 • Enveloppen
 • Polyester
 • Etiketten
 • Banners tot 1300 mm (of 900 mm in R/V) 

“Deze investering zorgt voor een ongeziene automatisering en tijdsbesparing” klinkt het tevreden bij zaakvoerder Tom ’t Kint.

Deze machine is uitgerust met de IQ-501. Die biedt een vergaande automatisering voor enerzijds beeldpositie en registratie en anderzijds kleurcontrole. De nieuwe mediasensor detecteert automatisch het type, gewicht, dikte en oppervlak van elke papierkwaliteit zodat het juiste papier uit de papiercatalogus wordt voorgesteld. De productiviteit verhoogt aanzienlijk, terwijl operatortijd en printverlies sterk dalen. 

Nieuwe investeringen toetsen we steevast af bij onze vertrouwde partner Igepa. De combinatie van een eerlijke analyse van onze behoeften, marktconforme prijs en een feilloze integratie en on-the-job training is voor ons doorslaggevend.

Ook uw kwaliteitsdrukwerk naar een hoger niveau tillen? 
Contacteer uw commercieel vertegenwoordiger voor een demo in onze showroom. 
Jürgen Latte – [email protected] – 0497 47 33 88
Bruno Vanhee – [email protected] - 0475 78 40 67