testimonials


Testimonials — Onze klanten aan het woord

Because Signz does matter

Het verhaal van Signz begint al in 1989. Op 19-jarige leeftijd begint huidig CEO Geert Van Hollebeke als zelfstandige. Alle huis- en letterschilderwerken werden toen nog manueel uitgevoerd. Hij leerde alles van zijn vader die huisschilder was.  Al snel begint hij met automatisatie, hij wil efficiënter en sneller werken. In 1992 richt hij Publiprint op. Hij breidt Publiprint verder uit tot een volwaardig en gespecialiseerd bedrijf in belettering en printing. Een continue groei resulteert in een rebranding in 2018 en een nieuw groot kantoor in Torhout.

signz
JWEI snij- en freestafel
signz
signz
signz
signz
signz

Uw communicatie op het beste materiaal

Signz wordt gedoopt, een one-stop-shop gespecialiseerd in gevelsignalisatie, belettering en digital signage, kortom dé plek voor al uw visuele communicatie. Geert en zijn 21 medewerkers zorgen ervoor dat uw communicatie op het juiste materiaal de wereld ingaat voor een maximaal effect.

Igepa is al jaren onze vaste partner, we kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk hun rol is geweest in onze successen” verklaart Geert Van Hollebeke.

Recent kochten we de JWEI snij- en freestafel TB0II-3121-PM bij hen. Dit merk was ons onbekend maar voor ons is het altijd cruciaal dat we terecht kunnen bij een betrouwbare partner.

Met deze investering besparen we aanzienlijk veel werk uit en kunnen we tot vijf keer sneller afwerken. Onze werknemers zijn heel tevreden over het gebruiksgemak van deze Jwei snij- en freestafel. Onze projecten worden nu nog efficiënter en preciezer afgewerkt.

We appreciëren het enorm dat Igepa zich niet enkel en alleen richt op de verkoop van hun producten. Ze staan steeds klaar voor ons met raad en advies. Ook in de toekomst blijven we beroep doen op hen, zowel voor machines als ondersteuning.

www.signz.be 
www.signz.tv

Igepa helpt u uiteraard ook graag verder. Contacteer ons op [email protected].


Epson Sure Color SC-R 5000

Dé meest efficiënte en ecologische keuze voor een grootformaatprinter.

 • Superieure kleurenkwaliteit, krasvaste prints
 • Gebruiksvriendelijke software
 • Print zeer snel dus kostenefficiënt
 • Watergedragen resin-inkt (afwerking direct mogelijk na het printen)
 • Kop moet niet vervangen worden
 • Heel breed scala van materialen mogelijk

Bekijk de getuigenis van Replica4U zaakvoerder Pascal Schoukens.Testimonial: Drukkerij Jobert

Drukkerij Jobert zet al meer dan 40 jaar de toon in het grafisch landschap. Een op en top familiebedrijf, gespecialiseerd in handels- en reclamedrukwerk. Van ontwerp tot afgewerkt drukwerk, hun missie is duidelijk: klanten professioneel begeleiden doorheen het complexe productieproces en hen de beste oplossing bieden.

Drukkerij Jobert staat garant voor betrouwbaarheid, perfecte kwaliteit, de beste service, goede prijzen en flexibiliteit.

Wij volgen de nieuwste technologieën op de voet zodat elk project aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet

We werken al een tijdje met de Duplo DuSense, Vivid Matrix foliemachine en digitale snijplotter. Met deze diverse veredelingstechnieken zoals lamineren, foliedruk en spot-UV vernis bieden we al hip en verfijnd kwaliteitsdrukwerk aan. Nu schakelen we een versnelling hoger met de aankoop van de nieuwe Konica Minolta AccurioPress C12000.

Dit model zorgt voor een ongekende printkwaliteit, verbazingwekkende mediaflexibiliteit en de hoogste mate van automatisering. Met een snelheid tot 120 ppm klaart de AccurioPress C12000 elke klus in stijl.

 • Dun en dik papier (tot 450 g/m²)
 • Coated en uncoated
 • Reliëfpapier
 • Enveloppen
 • Polyester
 • Etiketten
 • Banners tot 1300 mm (of 900 mm in R/V) 

“Deze investering zorgt voor een ongeziene automatisering en tijdsbesparing” klinkt het tevreden bij zaakvoerder Tom ’t Kint.

Deze machine is uitgerust met de IQ-501. Die biedt een vergaande automatisering voor enerzijds beeldpositie en registratie en anderzijds kleurcontrole. De nieuwe mediasensor detecteert automatisch het type, gewicht, dikte en oppervlak van elke papierkwaliteit zodat het juiste papier uit de papiercatalogus wordt voorgesteld. De productiviteit verhoogt aanzienlijk, terwijl operatortijd en printverlies sterk dalen. 

Nieuwe investeringen toetsen we steevast af bij onze vertrouwde partner Igepa. De combinatie van een eerlijke analyse van onze behoeften, marktconforme prijs en een feilloze integratie en on-the-job training is voor ons doorslaggevend.

Ook uw kwaliteitsdrukwerk naar een hoger niveau tillen? 
Contacteer uw commercieel vertegenwoordiger voor een demo in onze showroom. 
Jürgen Latte – [email protected] – 0497 47 33 88
Bruno Vanhee – [email protected] - 0475 78 40 67