Digitaal drukwerk wordt tegenwoordig efficiënt geproduceerd en kan door middel van personalisatie een effectief en competitief communicatiemedium zijn.

Digitaal Printen


It's in our nature


Digital printing: flexibel en (kosten)efficiënt

De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij. Recente technologische evoluties in Digital Printing bieden echter interessante opportuniteiten. En dan hebben we het niet alleen over de lage opstartkost voor digitaal drukwerk. De Digital Printing technologie is ook uiterst geschikt voor personalisatie. Met Variabele Data Printing wordt de inhoud van een database samengevoegd met een master, hetgeen toelaat om zeer gerichte publicaties te produceren.

Competitieve techniek

Digitaal drukwerk wordt tegenwoordig efficiënt geproduceerd en kan door middel van personalisatie een effectief en competitief communicatiemedium zijn. Igepa biedt haar klanten daarom een compleet gamma digitale toner machines aan van het merk Konica Minolta en digitale inkjet machines van het merk Riso.

PRINTPACK

Voor alle nieuwe Konica Minolta toestellen verzorgt Igepa de installatie en levert de service. Dit geïntegreerde concept, uniek op de Belgische markt, waarbij u voor het volledige traject op één plaats terecht kunt, heet "PRINTPACK": u koopt een printsysteem én een volledig servicepakket.

Professionele support

Onze technische equipe is perfect in staat om ondersteuning te geven op het vlak van variabele data (XMPie bv.), kleurbeheer, workflowintegratie en afwerkingsmogelijkheden. Alle grafische kennis zit onder één dak. Igepa heeft momenteel meer dan 200 digitale machines in de markt staan. 

Printproductie toner based kleur

  • AccurioPrint C4065
  • AccurioPress C4070/C4080
  • AccurioPress C7090/C7100
  • AccurioPress C12000/C14000

Meer info

Printproductie toner based Z/W

  • AccurioPress 6136
  • AccurioPrint 2100 

Meer info 

Printproductie inkjet kleur en Z/W

  • Comcolor FT 5000 
  • Comcolor GD 9630 

Meer info

Contacteer onsJürgen Latte: +32 497 473 388 - jlatte@igepa.be
Bruno Vanhee:  +32 475 78 40 67 – bvanhee@igepa.be

Igepa: + 32 9 235 45 45 – info@igepa.be