Onmisbare promoties én speciale aanbiedingen! Bestel nu uw materialen bij Igepa aan de beste prijs en bespaar geld!
 
Navigeer eenvoudig in de rubriek Solden. Via de handige onderliggende productgroepen of filters kan u snel uw favoriete soldenartikel shoppen.
 
Ontdek onze solden


Testimonial: Drukkerij Jobert

Drukkerij Jobert zet al meer dan 40 jaar de toon in het grafisch landschap. Een op en top familiebedrijf, gespecialiseerd in handels- en reclamedrukwerk. Van ontwerp tot afgewerkt drukwerk, hun missie is duidelijk: klanten professioneel begeleiden doorheen het complexe productieproces en hen de beste oplossing bieden.

Drukkerij Jobert staat garant voor betrouwbaarheid, perfecte kwaliteit, de beste service, goede prijzen en flexibiliteit.

Wij volgen de nieuwste technologieën op de voet zodat elk project aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet

We werken al een tijdje met de Duplo DuSense, Vivid Matrix foliemachine en digitale snijplotter. Met deze diverse veredelingstechnieken zoals lamineren, foliedruk en spot-UV vernis bieden we al hip en verfijnd kwaliteitsdrukwerk aan. Nu schakelen we een versnelling hoger met de aankoop van de nieuwe Konica Minolta AccurioPress C12000.

Dit model zorgt voor een ongekende printkwaliteit, verbazingwekkende mediaflexibiliteit en de hoogste mate van automatisering. Met een snelheid tot 120 ppm klaart de AccurioPress C12000 elke klus in stijl.

 • Dun en dik papier (tot 450 g/m²)
 • Coated en uncoated
 • Reliëfpapier
 • Enveloppen
 • Polyester
 • Etiketten
 • Banners tot 1300 mm (of 900 mm in R/V) 

“Deze investering zorgt voor een ongeziene automatisering en tijdsbesparing” klinkt het tevreden bij zaakvoerder Tom ’t Kint.

Deze machine is uitgerust met de IQ-501. Die biedt een vergaande automatisering voor enerzijds beeldpositie en registratie en anderzijds kleurcontrole. De nieuwe mediasensor detecteert automatisch het type, gewicht, dikte en oppervlak van elke papierkwaliteit zodat het juiste papier uit de papiercatalogus wordt voorgesteld. De productiviteit verhoogt aanzienlijk, terwijl operatortijd en printverlies sterk dalen. 

Nieuwe investeringen toetsen we steevast af bij onze vertrouwde partner Igepa. De combinatie van een eerlijke analyse van onze behoeften, marktconforme prijs en een feilloze integratie en on-the-job training is voor ons doorslaggevend.

Ook uw kwaliteitsdrukwerk naar een hoger niveau tillen? 
Contacteer uw commercieel vertegenwoordiger voor een demo in onze showroom. 
Jürgen Latte – jlatte@igepa.be – 0497 47 33 88
Bruno Vanhee – bvanhee@igepa.be - 0475 78 40 67


Papier kiest u nooit zomaar, of toch wel? 

De papierkeuze bepaalt in grote mate de uitstraling en het gevoel dat u aan uw folder, cataloog, poster of gelijk welke andere communicatietool wil geven. Daarom heeft Igepa een gevarieerd aanbod aan grafisch papier waarin u zeker vindt wat u zoekt. En ziet u door de bomen het bos niet meer, dan tonen onze experten u graag de weg. 

T&C collectie

De T&C collectie bundelt papieren uit het Igepa-assortiment met een hoge creatieve toegevoegde waarde.

Deze Text & Cover papieren zijn verzameld in negen kleurenwaaiers, gerangschikt van wit naar zwart, en een waaier met karton voor grafische toepassingen.

De waaiers informeren over kleuren, structuren, gamma’s, beschikbaarheid, bijpassende enveloppen, … Het is een onmisbaar instrument bij uw papierkeuze!

De tien waaiers zijn gerangschikt in een display vervaardigd uit BEElite 3D, een milieu- en gebruiksvriendelijk honinggraat karton. Dit Belgisch product is sterk doch licht en zeer breed inzetbaar voor de meeste creatieve 3D ontwerpen.

Ontvangt u graag een T&C collectie? 
Mail uw aanvraag naar samples@igepa.be en wij nemen contact met u op.

Inhoudstafel    Enveloppenoverzicht.  T&C topselectie


Igepa's choice of recycled and alternative fiber paper

Wist u dat onze Text & Cover collectie een groot assortiment papier heeft dat bestaat uit gerecycleerde en alternatieve vezels (bv afval van suikerriet of organisch afval)?

Voordelen van deze herbruikte materialen:

 • beter voor het milieu
 • lager verbruik primaire grondstoffen
 • activatie circulaire economie

Contacteer uw vertegenwoordiger en wij helpen u kiezen uit ons ruim aanbod aan creatieve en kwalitatieve eco- oplossingen. Of vraag uw stalenboek aan via samples@igepa.be.


In de kijker


Paper is Nature

Igepa is initiatiefnemer van het project Paper is Nature. Dit heeft tot doel heel wat misvattingen uit de weg te ruimen.

Natuurlijk staat de natuur onder druk maar papier is daar NIET de oorzaak van. Integendeel, in Europa wordt er meer bos aangeplant dan dat er verdwijnt. Als er bossen verdwijnen is dit vooral door overmatige landbouw en commerciële doeleinden.

Paper is Nature website


Turbomail

Turbomail is de beste standaard enveloppenreeks op de markt: 

 • We maken gebruik van de hoogste kwaliteit enveloppenpapier: “Clairefontaine”
 • Milieuvriendelijk: het papier heeft het FSC® keurmerk en het venster is bio afbreekbaar
 • Elke nieuwe doos is voorzien van een barcode
 • Op de doos staat het Paper is Nature logo, met QR-code die verwijst naar de website
 • De doos heeft een nieuw luxe design

Turbomail bestellen


Igepa lanceert een volledig gamma Sappi RAW

Dat is hoogwaardig, superhelder, gecoat papier dat natuurlijk en ongestreken aanvoelt en garant staat voor prachtige, levensechte afdrukresultaten.

Meer info over RAW

Einde reeks artikelen en solden 

Op regelmatige basis doen we promoties op eindereeks producten of producten die we in de kijker willen zetten.

Kijk regelmatig eens op onze webshop en doe uw voordeel!


Wijzigingen in de Pantone kleurenbibliotheken

Pantone-overeenkomsten worden niet langer ondersteund in Adobe Color. Pantone-kleurenbibliotheken die momenteel vooraf worden geladen in Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign, worden vanaf 31 augustus 2022 uitgefaseerd (met uitzondering van PANTONE+ CMYK Coated, PANTONE+ CMYK Uncoated, PANTONE+ Metallic Coated). Pantone ondersteunt hun meest actuele kleurenbibliotheken uitsluitend via de plug-in Pantone Connect die hier beschikbaar is. Adobe en Pantone werken samen om uw behoeften op het gebied van kleur te ondersteunen en binnenkort zullen aanvullende informatie en zelfstudies binnenkort komen.

Meer info:

https://helpx.adobe.com/be_nl/creative-cloud/adobe-color.html