De Inhaker

Profiteer met de Inhaker van ongekende grafische mogelijkheden voor uw visuele communicatie.

Deze slimme staander maakt het mogelijk om snel en voordelig in te spelen op actualiteiten, zonder telkens te investeren in een compleet nieuwe display of zuil.

Laat uw creativiteit de vrije loop

Met de losse inhakers tovert u de standaard eenvoudig om tot bijvoorbeeld een promotiedisplay, desinfectiezuil, bewegwijzering, menustandaard of vrijstaande wand. Even inhaken en klaar is uw gepersonaliseerde pronkstuk. 

Met slechts één staander kunt u al ontzettend veel toepassingen creëren.

De Inhaker kan geleverd worden met een voet- of wandbevestiging. Het draaggewicht per staander is maar liefst 150 kg. U kunt dus met gemak een groot scherm tussen twee staanders inhaken. De speciale constructie zorgt er bovendien voor, dat de Inhaker niet meer van links naar rechts kan bewegen. Het systeem is modulair, waardoor u met meerdere staanders complete wanden en zelfs gesloten ruimtes kunt maken. Super praktisch en efficiënt!

Bespaar tijd en kosten

Met de Inhaker komt u relatief eenvoudig tegemoet aan zelfs de meest complexe grafische wensen van klanten. U bent veel minder ontwerptijd kwijt en u kunt met diverse materialen werken. De geavanceerde constructie van de standaard zorgt ervoor dat de panelen niet buigen. 

De Inhaker is gemaakt van oersterk gerecycled PVC met stevige stalen voeten. U kunt deze meermaals hergebruiken!


Compleet assortiment

De Inhaker is verkrijgbaar in zes verschillende lengtes: van 45 cm tot 300 cm hoog. Daarnaast is er een compleet assortiment aan accessoires te verkrijgen, maar het allermooiste is natuurlijk dat u uw eigen panelen, borden etc. kunt maken.

De Inhaker is exclusief verkrijgbaar via Igepa.

Inhaker webshop


Op de site deinhaker.be vindt u volop voorbeelden die u kan downloaden. Hou deze goed in de gaten, want er komen bijna wekelijks nieuwe voorbeelden bij, ter inspiratie en voor uw gemak, want de ontwerpen krijgt u er gratis bij!

Inspiratie

In de praktijk