Testimonial Borgerstein


Borgerstein vzw uit Sint-Katelijne-Waver is uitgegroeid tot een sociale onderneming die momenteel actief is op drie domeinen: zorg voor personen met een verstandelijke beperking, ouderenzorg en sociale tewerkstelling. Vandaag biedt Borgerstein werk aan meer dan 600 medewerkers.

Via een openbare aanbesteding ging Borgerstein vzw op zoek naar een nieuwe facilitaire partner. Ook waren ze op zoek naar een hygiënisch en ergonomisch schoonmaaksysteem en tijdswinst. De schoonmaakverantwoordelijke hechtte ook veel belang aan intuïtiviteit, training en after-service. Igepa Cleaning heeft via deze aanbesteding het Swep microvezelconcept van Vileda Professional voorgedragen

Na een intensieve testfase van 3 weken werden Igepa Cleaning en Vileda Professional gekozen als nummer één op gebied van intuitief gebruik en ergonomie. Daarnaast werd Igepa Cleaning in samenwerking met Vileda Professional zeer positief geëvalueerd op de service zoals de nauwe testopvolging, regelmatige testinterventies, de compleetheid van het aangeboden schoonmaakconcept en de snelle leveringen.

De langetermijninvestering was een extra voordeel dat ze hebben meegenomen in hun beslissingstraject. Dit alles resulteerde in een nieuwe samenwerking tussen Igepa Cleaning en Borgerstein vzw.

De schoonmaakmedewerkers bij Borgerstein vzw zijn ondertussen overgestapt van een klassiek schoonmaaksysteem naar het Swep microvezelconcept en de Origo 2 materiaalwagens. Een aanpassingsperiode volgde om de mindswitch te maken.

 Gelukkig zijn we zeer goed opgevangen geweest door Igepa Cleaning en Vileda Professional. Ze hebben ons goed getraind en begeleid tijdens de opstartfase.

 Lees de volledige getuigenis via deze PDF.

Wenst u meer info rond duurzame, kwaliteitsvolle reinigings- of hygiëneproducten of machines? Contacteer Igepa Cleaning via T 014 43 02 22 / cleaning@igepa.be.

 

In de kijker


Duurzaamheid en MVO

Igepa draagt duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Voor elke productcategorie stellen wij graag een ecologisch verantwoord gamma voor.

Ecologisch gamma


Handhygiëne

Handhygiëne is heel belangrijk gebleken in de bestrijding van de Covid-19 pandemie. Wij zijn ervan overtuigd dat de toegenomen focus op handhygiëne een blijver is en stellen u dan ook graag ons gamma voor.

HandhygiëneNieuw in ons assortiment

244NX compacte schrob-zuigmachine
Snel Effectief Schoon!

  • 70% besparing op schoonmaakkosten
  • 80% minder waterverbruik
  • 80 minuten werktijd
  • Snel opladen in 1 uur
  • Wendbaar & lichtgewicht


Meer info?
Contacteer ons via 014 43 02 22 of cleaning@igepa.be.