Verpakkingen op maat

Doos op maat

Voor een doos op maat bent u bij Igepa aan het juiste adres. Samen met u creëren we de meest optimale verzendverpakking voor uw product. Specificaties van een doos, zoals afmetingen, kwaliteit en eventuele bedrukking kunt u uiteraard naar eigen wens invullen.

De voordelen van een doos op maat zijn evident: 
  • Compacter
  • Reductie van onnodig verpakkingsmateriaal
  • Duurzamer
  • Kostenbesparend

Bedrukte verpakkingen

Verpakkingen zijn een kans voor merkpromotie. Voorzie uw verpakkingen van logo’s, tekst, productafbeeldingen en andere creatieve ideeën.

In plaats van een product te ontvangen met wat verpakkingsmateriaal kunt u klanten een betere beleving aanbieden door meer aandacht te geven aan de presentatie van uw product. Een populaire, laagdrempelige oplossing is dozen bedrukken. 

Bedrukte dozen met logo of tekst vallen op en helpen bij het vergroten van naamsbekendheid.

Een onvergetelijke indruk achterlaten kan leiden tot herhaalaankopen. En bovendien kunt u zich nog beter onderscheiden ten opzichte van collega’s.

U kunt dozen bedrukken in kleine oplages, maar ook in grotere runs. Kartonnen dozen bedrukken vanaf 1 stuks is al mogelijk. Er zijn verschillende druktechnieken zoals flexo, offset en digitaal. Afhankelijk van de wensen en eisen zijn wij in staat om de meest optimale druktechniek te adviseren. 

Interesse?
Neem nu contact met ons op via:  09 325 45 77 of packaging@igepa.be 

Contacteer Igepa Packaging


packaging@igepa.be — 09 325 45 77